stirile addsite logo

Pariuri Fotbal

Despre pariuri gratuite și bonusuri pe pariuri online la fotbal 

Casele de pariuri fotbal sportive aduc în lumina reflectoarelor o diversitate de sporturi din care, fotbalul este cel mai apreciat. În următoarele paragrafe vom explica care sunt cele mai populare tipuri de pariuri sportive utilizate pentru sportul rege favorit de orice român care pariază online și în sucursalele stradale. 

Tipuri de pariuri pe fotbal

Pe acest site sunt listate cele mai importante statistici de fotbal pentru clasamente şi ligi de fotbal. Fiecare informaţie în parte este atent structurată pentru o înţelegere şi o citire mai uşoară a acestora de pariorii cu sau fără experiență. Sunt incluse medii pentru pieţe marcate, marcatori sau pentru goluri peste/sub. Poţi descoperi mai jos câteva din cele mai importante tipuri de pariuri la fotbal disponibile în cele mai bune case de pariuri din România, inclusiv pe Favbet.

1×2 – pariu pe rezultat final, cel mai folosit pariu din România. 1 înseamnă că prima echipă, adică gazda câştiga, X înseamnă scor egal şi 2 înseamnă că echipa oaspete învinge echipa adversă. Este indicată cercetarea statisticilor pentru pariul 1×2. Șansele de câștig sunt de 33%.

Şansa Dublă – cunoscut că pariu 12. Nu mai există simbolul X, adică egalitate. Pariul este câştigător dacă oricare din ambele echipe vor câştiga meciul. Acest tip de pariu are cote mai mici pentru posibilitatile mărite de câştig, prin anularea pariului de tip egal. Reuşită poate fi de 66% pentru pariul şansă dublă.

Peste/Sub – se referă la numărul de goluri înscrise pe perioada prestabilită din meci. Cel mai popular e pariul sub 2.5. Biletul e câştigător dacă pe parcursul meciului, echipele marchează mai puţin de 2.5 goluri.

Număr de goluri – este numărul de goluri totale care vor fi finalizate în meci de oricare dintre cele două echipe de fotbal adversare.

A înscrie/Nu înscrie – pariezi strict pe echipa care va reuşi să înscrie goluri pe perioada meciului de fotbal 

Pauză/Final – este un pariu care mixează rezultatul de la pauză cu rezultatul de la finalul meciului. Dacă pariezi X/1 înseamnă că la pauză echipele fac egal iar la finalul meciului, gazda câştiga.

Scor corect – un pariu mai complicat care reflectă scorul final total rezultat după finalizarea meciului 

Pauză – pariezi cum se termină meciul la pauză. Pot fi mai multe tipuri de pariuri aici, precum număr goluri înscrise la pauză sau 1×2 la pauză

Cele mai citite articole

Handicap – o echipă participantă primeşte un handicap pe timpul unui meci pentru a echilibra şansele de câştig dintre ei şi adversarii lor. 

Handicap Asiatic – la acest pariu nu există posibilitatea de a face egal. O singură echipă primeşte Handicapul Asiatic exprimat în +/- x goluri. În cazul în care meciul este finalizat la egalitate, atunci este considerat pierdut de pe biletul jucătorului. 

DNB. Fără egal la pariuri – înseamnă că meciul de fotbal nu va fi finalizat cu rezultat egal.

Marcatori – este pariul care face referire la jucătorii care marchează într-un meciul de fotbal. Pentru acest tip de pariu, este foarte important ca jucătorul să cunoască destul de bine statisticile şi graficele şi istoricul jucătorilor echipei de fotbal. Populare sunt pariurile pe primul său ultimul marcator sau Marcator Oricând.

Marja de câştig – acest pariu este mai puţin folosit de jucătorii neexperimentaţi. Că mai sus, sunt necesare câteva cunoştinţe pentru a îl utiliza. Acest pariu e utilizat strict pe diferenţa de goluri apărută între cele două echipe – cea care va câştiga şi cea care va pierde meciul complet.

Calificare – pariul este plasat pentru o anumită competiţie de fotbal mare. Acest pariu face referire dacă o echipă va fi clasată în următoarea etapă sau nu. Dacă nu este clasată, atunci pariul este pierdut.

Relegare – se referă la pariul pus pe o echipă care relega și funcționează doar pentru anumite competiții

Câştigător – un pariu destul de greu este cel câştigător. Are cote mari pentru că şansele de câştig sunt puţin mai reduse dar nu imposibile. Piaţa Câştigător este utilizată pe echipa care va reuşi să câştige competiţia de fotbal la care participă. 

Acestea au fost doar câteva din cele mai populare pariuri puse pe fotbal în România şi la nivel internaţional. Acestea pot fi descoperite pe site-urile de pariuri bune, aşa cum este şi cazul Favbet. De multe ori, casele de pariuri vor include pentru fotbal oferte pentru utilizatori în bani gratuiţi, şanse crescute de profit sau mai multe promoţii active la campionate sau la turnee şi ligi mari.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce trebuie să știi ca să faci un vin de casă bun

Read Next

Strategii pentru pariuri sportive online

Most Popular