stirile addsite logo

Pariuri sportive: 7 strategii cu șanse mari de câștig

Un hobby tot mai popular, pariurile sportive sunt o activitate recreativă diversă, ce poate aduce mari satisfacții fanilor, dacă păstrează o atitudine echilibrată și responsabilă. Pentru a reuși acest lucru este necesară aplicarea unor strategii de joc pe care le descriem în continuare: 

1. Cunoașterea regulilor de pariere  

Primul pas spre o strategie câștigătoare la pariuri sportive este învățarea regulilor pe care le are un site de pariuri sau o casă de pariuri. Acestea sunt menționate pe site și pe paginile fiecărui sport în parte și sunt foarte importante pentru un betting corect, cu șanse mari de câștig.

2.  Stabilirea plafoanelor pentru sumele de joc

Construirea unei strategii câștigătoare pornește de la resurse, așa că fiecare jucător trebuie să-și stabilească o sumă minimă și un plafon maxim pentru banii pe care îi va aloca într-o sesiune de pariuri sportive. Astfel va putea planifica frecvența de pariere și valoarea fiecărui bet.

3. Împărțirea bugetului de pariuri în tranșe săptămânale

O strategie bună este programarea cheltuielilor cu pariurile în tranșe săptămânale, pentru a avea destule resurse la fiecare etapă de fotbal și pentru fiecare weekend cu sporturile preferate. Astfel se evită epuizarea bugetului înainte de finalul lunii și suplimentarea lui din alte surse, care pot destabiliza echilibrul financiar al familiei.  

4. Parierea sumelor inițiale pe sporturi cunoscute

Cele mai citite articole

Un jucător are la dispoziție pariuri sportive online pentru zeci de sporturi, de toate felurile: de la fotbal, handbal, baschet, tenis, hochei până la snooker, biliard, cricket, baseball, darts, fotbal american, MMA. Pentru a avea șanse mai mari de câștig, se recomandă startul pariurilor pe sporturi cunoscute, deoarece punterul are deja informații despre regulile de joc și experiență în evaluarea echipelor.

5. Documentarea temeinică înainte de plasarea unui pariu

Una dintre cele mai bune strategii pentru pariuri sportive este strângerea de informații despre meciul sau competiția pe care urmează să se parieze. Astfel se poate aprecia corect forma de moment a echipelor și se află detalii utile din statistici despre goluri, victorii și estimări de pe site-urile de tipsters.

6. Plasarea pariurilor pe mize mici

Această strategie reprezintă un mod de precauție și prelungește durata sesiunii de pariuri. Prin plasarea unor mize mici jucătorul evită epuizarea rapidă a banilor și totodată are timp să vadă evoluția sportivilor, pentru a face schimbări din mers dacă este cazul, mai ales în cazul pariurilor live. 

7. Stabilirea duratei maxime pentru fiecare sesiune de pariuri

Timpul înseamnă bani, iar la pariuri sportive acest proverb este foarte potrivit, din mai multe motive. O strategie cu șanse mari de câștig este aceea prin care jucătorul își setează din start perioada de timp pe care o va petrece online, pe site-urile de pariuri. Astfel își poate gestiona eficient banii disponibili și nu este tentat să pluseze ca să-și acopere pierderile dintr-un meci sau o cursă sportivă. Un timer instalat pe smartphone sau o opțiune de pe platforma de joc îi pot reaminti care este durata rămasă, ca să o coreleze cu mizele pe care vrea să le plaseze.

Aplicarea acestor strategii reprezintă oportunitatea unor șanse mari de câștig la pariuri sportive, în condițiile în care se menține o atitudine de joc responsabilă și echilibrată. Victoria la pariuri online este un maraton, nu un sprint, iar pariorii cu experiență știu lucrul acesta.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum poți crea un spațiu de așteptare confortabil și plăcut vizual

Read Next

TOP 6 alimente pe care ar trebui să le ai mereu în frigider

Most Popular