stirile addsite logo

Pariuri sportive: cum sa pariezi online

Online sports betting concept with realistic laptop with basketball, football tennis and other balls flying away from laptop screen with golden coins. Vector internet betting mobile application.

La fel ca alcoolul si drogurile, pariurile online se pot transforma intr-o veritabila dependenta pentru cei care au obiceiul sa joace, indiferent daca castiga sau pierd. Sa pariezi este o adevrata arta, trebuie sa fii atent la mai multe elemente, inclusiv la gestionarea bugetului, fara sa iti fie teama ca la un moment dat vei fi depasit de evenimente.

Fixeaza-ti reguli si limite

Pentru ca apuestas deportivas argentina sa ramana o adevarata placere si nu o sursa de stres si de pierdere de bani, este esential sa fixezi anumite reguli. Prima este fara indoiala si cea mai importanta: trebuie sa iti fixezi o anumita suma alocata pariurilor sportive si sa incerci sa nu o depasesti. Denumirea oficiala pentru acest lucru este bankroll. Pentru a stabili o suma te sfatuim sa faci calcule pe o perioada de o luna. Dupa ce stabilesti toate cheltuielile lunare (chirie, facturi, intretinere), banii care raman ar putea constitui bankroll-ul tau. In orice caz, miza nu ar trebui sa depaseasca 10% din bugetul tau total.

Alege-ti o metoda

Cele mai citite articole

Odata ce ai fixat bazele, va trebui sa te interesezi de maniera in care vei paria. Si in acest caz ai la dispozitie mai multe optiuni, este de ajuns sa o alegi pe cea care ti se pare cea mai adaptata situatiei tale. Pentru a incepe ai de ales intre doua metode: poti aplica procentajul din miza bankroll-ului actual si nu din cea de plecare. In al doilea caz, miza este calculata in functie de portofoliul tau personal. Aceata tehnica este considerata de specialisti si cea mai eficienta.

Profita de oferte

Pentru a face fata concurentei, majoritatea site-urilor propun oferte de bunvenit. Datorita acestora, vei fi aproape asigurat de faptul ca iti recuperezei miza inca de la primele pariuri. Specialistii te sfatuiesc sa nu pui in joc decat castigurile din pariurile precedente. Astfel, vei ramane linistit si nu iti vei asuma prea multe riscuri. Odata ce vei deveni profesionist iti vei putea schimba metoda si sa cresti miza dar si castigurile.

Nu te lasa amagit

Este absolut normal. Atunci cand te afli intr-o perioada mai buna si incepi sa castigi ai tendinta sa ridici miza, esti ispitit de ideea de castig. Insa si inversul este valabil. Cu cat pierzi mai mult, cu atat esti convins de faptul ca intr-o buna zi iti vei reveni si vei incepe sa castigi. Oricum ar fi, nu te lasa amagit. Nu te indeparta nicodata prea tare de reguli si de limitele pe care ti le-ai fixat.

Cele mai citite articole

Read Previous

Avantajele jocurilor online Bingo în raport cu alte jocuri de cazino

Read Next

Cum alegi service-ul potrivit pentru repararea turbinei auto

Most Popular