stirile addsite logo

Primul titlu pentru FCSB, după 8 ani? Ce spun bookmakerii și care sunt atuurile roș-albaștrilor!

Actuala ediție a Ligii 1 este una mai atractivă decât multe dintre campionatele din ultimii ani. Cu CFR Cluj aflată în urmărirea Farului, cu Rapid în formă deosebită, dar și cu un FCSB care promite să revină, campionatul intern este atractiv și oferă perspective excelente chiar și pentru sezonul de primăvară.

Un club care și-a dezamăgit fanii în ultimii ani este FCSB, însă echipa roș-albastră are drept obiectiv cucerirea trofeului de campionată. Misiunea lui Mihai Pintilii nu este una ușoară, fapt dovedit și de cota pe care o au bucureștenii pentru un nou succes pe plan intern. FCSB păstrează, însă, câteva atuuri remarcabile!

Ia FCSB titlul după 8 ani? Ce spun bookmakerii!

Alege-ți favorita la titlu și pariază acum pe Liga 1, profitând de cotele excelente oferite de către bookmakeri. Chiar dacă sezonul este departe de a se fi încheiat, ai posibilitatea de a beneficia de cote pe care nu ai cum să le neglijezi. Este și cazul cotei pe care o are FCSB la cucerirea primului titlu după nu mai puțin de 8 ani. Ultimul succes de acest fel al bucureștenilor a avut loc în primăvara lui 2015, sub comanda lui Costel Gâlcă. 

FCSB are cota 11,00 pentru un nou succes în Liga 1, fiind doar a treia favorită! Principala candidată la trofeu este campioana ultimelor cinci ediții ale campionatului, respectiv CFR Cluj. Ardelenii pregătiți de Dan Petrescu au cota 1,85, pentru un nou succes intern. A doua favorită este Farul Constanța. Echipa lui Gică Hagi este cotată cu 2,60. Deși are o cotă foarte mare, FCSB le oferă pariorilor câteva argumente solide pentru a miza pe ea.

Cele mai citite articole

În primul rând, chimia dintre antrenorul Mihai Pintilii, cel care i-a luat locul lui Nicolae Dică, și jucătorii echipei este una deosebită. De mult nu a mai fost în sânul lotului roș-albastru o atmosferă atât de bună, iar succesele importante obținute în fața rivalelor Rapid și FCU Craiova au ajutat în mod deosebit la cimentarea relațiilor dintre cele două părți. Deși nu este un antrenor cu experiență, Pintilii este foarte apropiat de jucători. 

Un alt argument puternic în favoarea FCSB-ului este reprezentat de lipsa de activitate pe alte planuri. Exceptând Cupa României, competiție pe care o tratează fără interes, FCSB nu are pe ce altceva să se concentreze și va depune toate eforturile pentru un parcurs cât mai bun în campionat. Calificarea în play-off și înjumătățirea punctelor sunt detaliile cheie, prin care bucureștenii vor putea să își revitalizeze șansele la trofeu. 

Nu în ultimul rând, trebuie punctată și revenirea în formă a jucătorilor de valoare din tabăra roș-albaștrilor. Andrei Cortea și Darius Olaru au arătat o formă excelentă în ultima perioadă, iar talentatul Octavian Popescu a reînceput să marcheze goluri importante, așa cum au fost cele din meciurile cu Rapid și FCU Craiova. Se așteaptă în continuare randament ridicat și din partea lui David Miculescu sau Ianis Stoica, alți tineri foarte promițători.

În fine, experiența unor fotbaliști precum Jonas Tamm, Andrea Compagno sau Florinel Coman își poate spune și ea cuvântul. Deși nu este cea mai consistentă trupă din Liga 1, FCSB pare a fi pe drumul cel bun, iar cota excelentă oferită de bookmakeri pentru un succes al roș-albaștrilor în Liga 1 este una care nu poate fi neglijată. Nu uita: cotele pe care ți le-am prezentat pot suferi modificări pe parcursul desfășurării competiției! 

Sursa foto: Unsplash.com

Cele mai citite articole

Read Previous

6 Accesorii esențiale pentru câini

Read Next

3 concepte care stau la baza clădirilor viitorului: Sustenabilitate, Well-Being și Green Building

Most Popular