stirile addsite logo

Principalele optiuni pe care le ofera chirurgia plastica pentru marirea buzelor

Pentru femei, buzele sunt ca o carte de vizita. Din ce in ce mai multe fete tinere, dar si femei mature isi exprima dorinta de a-si mari buzele pentru a-si recapata sau pentru a-si mari increderea in fortele proprii, pentru a face o impresie buna asupra persoanelor de sex opus sau de acelasi sex sau, pur si simplu, pentru a avea un aspect fizic de care sa se bucure ele insele. Buzele reprezinta cea mai senzuala parte a unei femei, de aceea multe doamne si domnisoare solicita medicului specialist aceasta procedura.

Marirea buzelor nu mai este o optiune doar pentru femeile care au foarte multi bani, pentru cele care au o cariera in modelling sau in televiziune, ci si pentru femeile de rand, care vor sa devina mai atractive si sa se simta bine in propria piele. Augmentarea buzelor schimba in bine fizionomia femeilor, cu conditia de a pastra o linie de mijloc si de a nu exagera in privinta volumului. Atat medicii esteticieni, cat si pacientele trebuie sa puna accent pe un aspect cat mai natural al buzelor si sa nu exagereze cu aceste proceduri.

Cum decurge procedeul de marire a buzelor?

Marirea buzelor cu ajutorul injectiilor cu acid hialuronic este una dintre principalele proceduri pentru care opteaza cele mai multe paciente. Aceasta procedura ofera un plus de senzualitate buzelor si contribuie la construirea unei noi imagini, mult mai sexi si mai atractive, adaugand un plus de feminitate.

Injectiile pe care le presupune procedura sunt simple, complet nedureroase, nu au nevoie de anestezie si este suficienta aplicarea unei creme anestezice pentru ca interventia sa fie usor de suportat de persoanele care doresc sa isi imbunatateasca aspectul fetei.

Cele mai citite articole

Inainte de a opta pentru o asemenea procedura, femeile trebuie sa discute pe larg cu medicul specialist, pentru a vedea daca au, intr-adevar, nevoie de aceasta procedura si cat de mult acid pot sa isi injecteze in buze si daca sunt apte de a beneficia de aceasta procedura.

Cu medicul specialist pacientele trebuie sa fie sincere si deschise, sa ii spuna daca au suferit de herpes in ultima perioada, daca le-a mai fost injectat acid hialuronic in buze in ultimele luni si daca au fost sau nu multumite de rezultat, unde anume au beneficiat de aceasta procedura, daca au luat medicamente care pot sa subtieze sangele, iar lista de intrebari este mult mai lunga.

Marirea buzelor, care trebuie sa aiba loc in cadrul unui cabinet specializat, se face numai cu ajutorul celor mai moderne tipuri de fillere cu acid hialuronic, produse de marci renumite, pentru a da rezultate naturale si care sa minimizeze disconfortul resimtit in urma injectarii.

Acidul hialuronic este sigur si eficient, ofera rezultate imediate, procedura este non-chirurgicala, nu dureaza mult, iar buzele au un aspect natural si placut. Totusi, trebuie subliniat faptul ca efectele sunt temporare si pot fi necesare unele corecturi.

Anual, mii de femei apeleaza la aceasta procedura de augmentare a buzelor pentru a avea buze mai pline, mai carnoase si mai sexi sau pentru a corecta unele defecte date de dantura stramba sau pentru a umple buzele care s-au subtiat ca urmare a imbatranirii.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cele mai importante motive pentru care sa porti parfumuri cu arome orientale

Read Next

5 motive pentru a cumpara o camera spion

Most Popular