stirile addsite logo

Rechizite scolare – Cele mai populare produse

Parintii trebuie sa treaca printr-o perioada de pregatire pentru anul scolar. Unii prefera sa cumpere din timp rechizite scolare, in timp ce altii merg la cumparaturi la sfarsitul lunii august. In fiecare caz, parintii prealcatuiesc o lista de rechizite scolare de care elevul va avea nevoie pe durata anului scolar. In clasa intai, copilul va avea nevoie de betisoare de numarat, precum si de ascutitori, creioane colorate, radiera, caiete etc. 

Rechizite scolare – Tipuri

Pixuri

Aprovizioneaza-te cu pixuri pentru anul scolar. Copilul va avea nevoie de 2 pixuri albastre, unul verde si unul rosu. Ca sa nu apara bataturi pe degetele copiilor, este de preferat sa cumperi pixuri cu garnitura de cauciuc langa duza. De asemenea, alege un stilou cu o grosime medie a corpului. Stilourile cu o carcasa cu trei margini sunt considerate o optiune practica. Sunt confortabile de tinut in mana si nu se rostogolesc pe podea clasei. Daca copilul este stangaci este sugerabil sa achizitionezi un stilou special pentru stangaci. Aceste ustensile de scris din gama de rechizite scolare au o curba speciala, precum si alte detalii pentru dezvoltarea scrisului de mana corect.

Creioane

Alege 2 creioane simple in cutie. Mina trebuie sa fie moale pentru a lasa o linie clara pe caiet si pe blocul de desen. In clasele elementare, profesorii nu recomanda cumpararea de creioane mecanice. Acest tip de ustensile de scris este mai potrivit pentru clasele medii si superioare.

Rigle

Cele mai citite articole

Prima intrebare pe care o au parintii cand vad o varietate de  rigle, este ce material este mai bun: plastic sau lemn. Majoritatea cumparatorilor prefera riglele din lemn. Aceasta alegere se datoreaza urmatoarelor avantaje ale materialului: hipoalergenicitate, risc mai mic de accidentare, caracter practic, durabilitate, caietele nu se murdaresc cu grafit, cerneala etc. Datorita faptului ca produsul din lemn nu este stralucitor, nu distrage atentia elevului de la informatiile prezentate la lectie. 

Ascutitoare

In clasa 1, este de preferat sa cumperi ascutitori manuale cu carcasa inchisa, recipient. Dispozitivele electrice, mecanice nu sunt potrivite pentru procesul educational din cauza volumului.

Radiera

Este de preferat sa alegi o  radiera usoara. Prin urmare, profesorii din scoala primara nu recomanda utilizarea radierelor prea stralucitoare. Este important ca radiera sa fie moale si usor de scos creionul de pe hartie. Daca trebuie sa stearga creioanele colorate, cumpara si o guma tare. Pentru a nu cumpara separat fiecare element din cutia de  creioane, poti comanda o trusa completa din catalogul eraft.ro. Sunt oferite variante pentru baieti si pentru fete.

Coperti pentru carti si caiete

Alegerea  de coperti pentru manuale si caiete este mare. Este recomandabil sa cumperi produse la un cost mediu. Copertile ieftine se rup pana la sfarsitul primei saptamani. Copiii nu pliaza intotdeauna bine caietele intr-un rucsac, si de aceea, copertile subtiri pentru caiete  se rup. Prin urmare, nu este recomandabil sa economisesti la coperti.

Pregateste-te din timp pentru anul scolar. Exista o gama larga de rechizite scolare necesare. Sarcina fiecarui parinte este sa aiba timp sa comande totul la cel mai bun pret.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce trebuie luat in calcul in momentul in care se doreste renovarea unui acoperis

Read Next

3 exerciții pentru sanatatea genunchiului

Most Popular