stirile addsite logo

Rochii office de la JojoFashion

Arta de a face afaceri influențează nu numai comportamentul și capacitatea de a negocia într-un stil de afaceri, ci și aspectul participanților săi, indiferent de sex. În birou, liniile de gen sunt neclare, iar dulapurile ambelor sexe conțin haine aproape identice. Singura excepție în 2020-2021 este, probabil, gama de rochii office la modă pentru femei, care nu are analogi în garderoba pentru bărbați. Rochia în sine este deja o ținută și doar în cazuri excepționale este completată de o jachetă sau o haină. În ciuda liniilor stricte ale croielii, a nuanțelor restrânse și a decorului discret inerent stilului business, rochia office va accentua în continuare principiul feminin.

Rochii office – Culoarea și croieli

Pentru a crea noi colecții de rochii office, designerii de la JojoFashion au folosit o paletă largă de culori, iar nuanțele de bază au devenit doar o mică parte din această varietate de culori. Aceasta nu înseamnă că podiumurile sunt pline de tonuri stridente și suculente, care sunt considerate în lumea afacerilor un semn de frivolitate și lipsă de respect. Deși a fost observată prezența lor, acestea au fost doar cazuri izolate în colecțiile de rochii în stilul office. Nuanțele neutre – alb, gri, negru, bej, maro și bleumarin – au fost de zeci de ani preferate pentru rochiile stricte de birou. În 2020, li s-au alăturat: jad, muştar, galben pal, alb, mov închis, roșu și burgundi. Gama de materiale folosite de designeri este foarte largă. În majoritatea cazurilor, acestea sunt țesături naturale de diferite texturi și densități.

Designerii au folosit țesături pentru orice vreme, astfel încât fashionistele să poată purta rochii office pe tot parcursul anului. Compoziția țesăturii rochiei devine principalul parametru de purtat în fiecare zi, iar temperatura din afara ferestrei are un impact semnificativ asupra acestei alegeri. Pe vreme instabilă, poți purta orice rochie office din dulap, indiferent de densitatea materialelor. În zilele răcoroase, te poți îmbrăca în modele confecționate din tricotaje dense sau catifea,  fiind mai bine să te protejezi în rochii din materiale din lână naturală, iar în căldura verii, rochii office din materiale de mătase plină, care sunt cele mai bune opțiuni.

Rochii office pentru iarnă și demi-sezon

Cele mai citite articole

Rochiile pentru iarnă și demi-sezon sunt pur și simplu pe podiumuri, cu mâneci lungi. Cele mai în tendință croieli sunt cele fluture, creion, cu mânecă chimono și opțiunea de sacou, cu tăieturi drepte și mânecă clopot voluminoasă, precum și rochii cu tăietură în talie și mulate pe corp. Modelele din magazinul online JojoFashion sunt incredibil de elegante și originale, cu mâneci alungite pentru sezonul rece. Creatorul de modă oferă modele foarte îndrăzneață și extraordinare.

Despre rochii de birou A-line

O rochie cu o fustă în formă de A poate să nu se potrivească codului vestimentar al corporațiilor în care regulile de vestimentații sunt foarte stricte. Rochia office A line subliniază excesiv feminitatea, și a fost considerată până acum, inacceptabilă în lumea afacerilor.

Cele mai citite articole

Read Previous

Top 5 jocuri nemuritoare

Read Next

De ce trebuie să ții cont când alegi un depozit

Most Popular