stirile addsite logo

Șapte idei de cadouri personalizate pentru familie

Șapte idei de cadouri personalizate pentru familie

Te afli în căutarea unui cadou personalizat pentru cei dragi? Un astfel de cadou trebuie să fie special, să aibă o semnificație aparte, atât pentru tine, cât și pentru familia ta. Așa că nu te gândi la buget, ci la toate amintirile pe care le aveți împreună, astfel încât cadou ales să aibă un impact emoțional. Iată câteva idei care te-ar putea inspira!

Un set de pijamale personalizate

Dacă vrei să îți surprinzi familia cu un cadou personalizat poți alege un set de pijamale pentru fiecare. De exemplu, dacă se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, poți căuta pijamale în nuanțe de roșu sau verde, care să se potrivească sezonului. De asemenea, poți alege și pijamale cu mesaje haioase, personalizate, care să facă referire la anumite momente speciale din familia voastră. Îți recomandăm să alegi pijamale confortabile, pufoase, din bumbac de calitate, pentru un cadou perfect.

Un tablou personalizat

Un cadou deosebit pentru cei dragi poate fi un tablou personalizat. Poți apela la o firmă specializată, unde poți imprima pe canvas fotografii de familie, mesaje emoționante, sau diferite peisaje sau amintiri din vacanță. O variantă inedită ar putea fi și tablourile cu licheni stabilizați, care se potrivesc într-un living amenajat elegant.

Jocuri de societate

Serile în familie vor fi mult mai interesante atunci când toți membrii se strâng împreună pentru un joc de societate. Acum există o mulțime de boardgames, de la clasicul Monopoly, până la jocuri de strategie, precum Catan, Alias sau Azul. Un astfel de joc va stârni entuziasmul tuturor. Și în plus, va fi cel mai bun motiv de a vă petrece serile acasă, împreună, la aceeași masă.

Un ceas personalizat

Cele mai citite articole

Un ceas de perete ar putea schimba cu totul atmosfera dintr-un livingroom sau dintr-un dormitor. Poți alege un ceas cu un design elegant sau unul minimalist, însă, poți opta pentru un model personalizat, cu un mesaj optimist, sau cu fotografia celor dragi. Cu siguranță cei din familia ta se vor bucura dacă vor avea în living un ceas personalizat, care să le aducă mereu aminte de tine. 

Un copac cu fotografii

În locul ramelor foto clasice, poți alege acum un suport de lemn, sub formă de copac. Fiecare ramură susține câte o ramă foto, iar în fiecare spațiu liber poți adăuga câte o fotografie de colecție cu familia ta. Alege imagini din vacanțe, de la evenimente importante sau pur și simplu fotografii care au o semnificație aparte pentru familia ta.

Un cuier personalizat

Dacă vrei să alegi un cadou practic și unic pentru familia ta, poți opta pentru un cuier personalizat din lemn. Acesta poate fi montat chiar la intrarea în locuință sau pe interiorul unei uși, astfel încât toți cei din familie să îl poată folosi pentru haine, genți, chei. Poți personaliza cuierul cu mesaje optimiste, cu numele celor din familie, sau cu un citat preferat. 

Brățări personalizate

Pe lista de cadouri personalizate poți trece și un set de brățări. Acum există modele cu șnur reglabil și cu un charm din aur sau argint, pe care îl poți personaliza în nenumărate feluri. De exemplu, poți grava pe acel bănuț numele celor din familie, zodia lor, data nașterii sau un mesaj special. De fiecare dată când o vor purta, cei dragi se vor gândi la tine și la gestul frumos pe care l-ai făcut pentru ei, alegând acest cadou. 

Dacă ai nevoie de inspirație pentru alegerea un cadou inedit, poți lua în calcul sugestiile pe care ți le-am oferit în acest articol. Gândește-te la hobby-urile și pasiunile celor din familie, la momentele pe care le-ați petrecut cu toții și la toate amintirile pe care le aveți împreună. Toate aceste lucruri te pot inspira să alegi un cadou cu totul special pentru cei dragi.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum alegi corect o geacă pentru activități montane

Read Next

Renovarea unei case vechi

Most Popular