stirile addsite logo

Solutii practice pentru inchidere terasa

inchidere terasa

Persoanele care au posibilitatea de a locui la curte sunt privilegiate pentru că se pot bucura de avantaje la care persoanele de la bloc doar visează. Terasa este unul dintre avantajele oferite de către locuitul la curte. Acesta este spațiul utilizat pentru relaxare, pentru petrecerea timpului liber sau pentru petrecerea timpului alături de prieteni și familie. Pentru ca venirea anotimpului rece să nu facă imposibilă utilizarea terasei, trebuie identificată o soluție pentru închiderea terasei astfel încât aceasta să poată fi utilizată chiar și atunci când plouă sau temperaturile sunt scăzute.

Închidere terasă – Avantaje și beneficii

Opțiunea de inchidere terasa este singura modalitate prin care terasa poate fi utilizată pe tot parcursul anului, chiar și în timpul sezonului rece. Acesta nu este singurul motiv pentru care oamenii optează pentru închiderea teraselor. Alte câteva motive pentru care oamenii optează pentru contractarea soluțiilor pentru închiderea teraselor sunt:

 • Posibilitatea de a putea utiliza terasa indiferent de condițiile meteorologice. Este un aspect foarte important pentru că terasa este un loc foarte apreciat de către persoanele care au posibilitatea de a locui la curte.
 • Oferă izolație fonică și termică ceea ce face ca momentele petrecute pe terasă să nu fie perturbate de zgomotul sau frigul venite din exteriorul terasei.
 • Oferă un nivel ridicat de siguranță pentru ca persoanele care dețin o astfel de terasă să o poată utiliza în cele mai bune condiții. De creșterea nivelului de siguranță nu se bucură doar terasa ci și restul casei.
 • Obținerea unui spațiu suplimentar care poate fi amenajat după bunul plac al fiecărui proprietar de terasă. Acest spațiu poate fi amenajat pentru petrecerea celor mai confortabile momente alături de persoane dragi. De asemenea, spațiul obținut ca urmare a închiderii terasei poate fi utilizat ca și spațiu de depozitare.

Soluții avute la îndemână de către persoanele care doresc să opteze pentru închiderea terasei

Cele mai citite articole

Există mai multe variante pentru închiderea teraselor ceea ce face necesară analizarea cu atenție a soluțiilor existente și alegerea aceleia care oferă cele mai multe avantaje. Soluțiile avute la îndemână de către persoanele care doresc închiderea teraselor sunt următoarele:

 • Sticla glisantă. Pentru terasele aflate în sectorul rezidențial, sticla glisantă este cea mai indicată soluție pentru închiderea unei terase. Durata mare de utilizare a acestui sistem de închidere, ușurința cu care acesta se utilizează, raportul preț – calitate dar și faptul că poate fi închisă/deschisă doar o parte din terasă sunt doar câteva dintre beneficiile oferite de către utilizarea acestei idei de închidere a terasei.
 • Rulouri transparente. Sistemul de închidere bazat pe rulouri transparente este cel mai utilizat sistem de închidere al teraselor, balcoanelor, etc. Principalele avantaje oferite de către utilizarea unui astfel de sistem de închidere sunt: durată de utilizare mare, preț foarte avantajos, montarea sistemului nu necesită apelarea la serviciile oferite de către un profesionist, se adaptează oricărei forme geometrice a terasei și se poate monta în așa fel încât accesul pe terasă să se poată realiza simplu și rapid.
 • Sticlă tip ghilotină. Sistemul de închidere care utilizează sticla tip ghilotină este recomandat a fi utilizat în procesul de închidere a teraselor din domeniul HoReCa însă poate fi utilizat și de către persoanele care doresc să amenajeze propriile locuințe. Printre cele mai importante avantaje oferite de către acest sistem de închidere se află următoarele: siguranța oferită de către sticla securizată, oferă cel mai bun nivel de izolare fonică și termică, procesul de închidere/deschidere se realizează prin acționare electrică, durată de utilizare foarte mare dar și creșterea aspectului estetic.

Cele mai profesionale soluții pentru închiderea teraselor pot fi achiziționate de la Tende.ro!

Având o experiență de 13 ani de zile, Tende.ro este soluția către care trebuie să se îndrepte toți clienții care doresc achiziționarea celor mai eficiente soluții pentru închiderea teraselor. Profesionalismul dovedit de-a lungul anilor, numărul foarte mare de proiecte realizate, calitatea ireproșabilă a materialelor utilizate în soluțiile pentru închiderea teraselor dar și prețurile avantajoase sunt doar câteva dintre cele mai notabile motive pentru care Tende.ro este alegerea unui număr foarte mare de clienți. Cei care optează pentru colaborarea cu această firmă se bucură de următoarele:

 • Servicii complexe. Închiderea teraselor este doar unul dintre serviciile oferite. Tâmplărie, balustrade, pergole sau soluții pentru mediul de afaceri sunt alte servicii pe care firma le prestează la un nivel calitativ ireproșabil.
 • Toate soluțiile oferite de către această firmă sunt realizate din materiale care sunt realizate de către brand-uri renumite.
 • Rapiditate. Indiferent de serviciul contractat, specialiștii care lucrează în cadrul firmei răspund solicitării într-un timp extrem de scurt.
 • Nevoile clienților sunt întotdeauna în atenția personalului care lucrează în firmă. Acesta face tot ceea ce este posibil pentru ca nevoile clienților să poată fi satisfăcute într-un timp cât mai scurt și într-un mod care să satisfacă pretențiile celor mai riguroși clienți.

Surse foto: AdobeStock

Cele mai citite articole

Read Previous

Filtru apa – accesoriul care nu trebuie sa lipseasca din locuinta dumneavoastra!

Read Next

Sfaturi pentru o bună funcționare a șantierului

Most Popular