stirile addsite logo

Stil masculin: gențile pentru bărbați

Chiar dacă, pentru mult timp, gențile au fost considerate un accesoriu aproape în exclusivitate feminin, o astfel de piesă poate completa cu succes un look masculin degajat și confortabil. Servietele sau borsetele pentru bărbați sunt tot mai uzuale și mai des folosite datorită rolului lor practic, dar și estetic.

O geantă bărbătească poate fi aleasă astfel încât să completeze cu succes un stil masculin sport, casual sau business. Totul este ca ea să fie aleasă în funcție de modul de viață, și implicit de necesitățile zilnice. 

Iată cum poate o geantă bărbătească să completeze cu succes un outfit de zi, și cum poți face din această piesă un accesoriu de stil impecabil pentru tine. 

Alege o geantă de dimensiuni mici, pentru un stil masculin sport

Dacă în viața de zi cu zi ești adeptul unui stil casual-sport de îmbrăcăminte și preferi ținute comode, pantaloni și hanorace din materiale ușoare și încălțăminte de tip adidas ori sneakers, cu siguranță o geantă practică, de dimensiuni mici, va fi exact pe gustul tău. 

Un astfel de accesoriu practic și util este perfect pentru a păstra la îndemână obiectele de strictă necesitate, cum sunt actele, portofelul și telefonul. Alege din categoria de borsete pentru bărbați modelul și mărimea perfecte pentru tine, deoarece, în funcție de aceste preferințe, vei putea asorta o astfel de geantă la orice fel de outfit sport purtat în timpul zilei.  

Geanta de umăr, practică și versatilă

O geantă de umăr de dimensiuni medii, de tip mesager sau poștaș, este la fel de utilă și de practică. În plus, aspectul ei elegant va conferi ținutei tale un look aparte, comod și relaxat. De regulă de format A4 sau mai mic, este realizată astfel încât să acomodeze micile obiecte de folosință zilnică precum agende, instrumente de scris, gadgeturi, dar și alte accesorii uzuale.

Cele mai citite articole

Poți purta un astfel de accesoriu masculin la outfituri casual de zi sau chiar de seară. Mai exact, o poți asorta atât la ținute office formate din cămașă, sacou și pantaloni, cât și la unele mai lejere, alcătuite de exemplu din tricou, hanorac și pantaloni ușori, confortabili din bumbac. 

Geanta de voiaj, practică și încăpătoare

Pentru un stil masculin dinamic, potrivit persoanelor aflate mereu în mișcare, sunt de nelipsit gențile  de voiaj, cu mâner scurt. Cu un design elegant și funcțional, ele sunt tot mai des utilizate de către bărbați în ultimul timp, fiind extrem de practice, încăpătoare și mai ales, de mare utilitate.

Realizate de obicei din piele sau înlocuitori, astfel de genți sunt ideale pentru călătoriile scurte, în interes personal sau de afaceri, ori pentru scurte plimbări de weekend.

Geanta pentru documente, pentru un stil masculin business

Un stil masculin elegant, de tip office, include de multe ori o geantă de documente de format mai mare, tip A4. Acest model de tip servietă poate fi purtat în zilele obișnuite de la birou, fiind de obicei de nelipsit mai ales la întâlnirile de tip business.

Cu un aspect elegant, structurat și bine definit, gențile tip servietă sunt prevăzute cu buzunare interioare mari, perfecte pentru laptop și documente, dar și cu buzunare interioare sau exterioare la fel de practice. 

Pentru un plus de rafinament, poartă un astfel de accesoriu în special la ținutele elegante de zi formate din cămașă, sacou și pantaloni ușori de stofă.

Inspiră-te din propunerile de mai sus pentru un stil masculin reușit, astfel încăt să alegi cele mai potrivite modele de genți de bărbați, potrivite cu tipul tău vestimentar preferat!

Cele mai citite articole

Read Previous

10 sfaturi de care sa tii cont daca vrei sa-ti construiesti o casa

Read Next

Cum alegi tipul de polistiren potrivit pentru proiectul tău

Most Popular