stirile addsite logo

Te muți la casă nouă? IATĂ ce ar trebui să cumperi pentru confortul propriului cămin

Te muți la casă nouă? IATĂ ce ar trebui să cumperi pentru confortul propriului cămin

Sentimentul de “casă nouă” este cu siguranță aparte și vine la pachet cu emoții deosebite. Însă pentru a pune la punct toate detaliile și schimba conceptul de casă în cămin, este nevoie de câteva achiziții esențiale. 

Descoperă în rândurile următoare câteva dintre acestea și pregătește-ți bugetul de cumpărături.

Ce este recomandat să achiziționezi la momentul mutării în noua ta casă

  • Electrocasnice

Probabil situate pe primul loc, electrocasnicele sunt indispensabile pentru o locuință. Confortul este oferit în bună măsură de posibilitatea de a găti, de a spăla rufe și de a întreține o casă curată. 

Pornind de la acest punct, recomandarea este să pui pe lista cele mai utile electrocasnice, iar printre acestea, poți descoperi oferta de frigidere de la Altex.ro, și să alegi în funcție de nevoile tale. Specificațiile tehnice precum și designul sunt la fel de importante, de aceea, este recomandat să verifici tot ce te interesează.

  • Mobilier

O casă frumos mobilată va oferi mereu confortul și relexarea atât de dorite într-un cămin. Dacă îți plac lucrurile simple și cu gust în egală măsură, te poți orienta către piesele de mobilier minimaliste, potrivite oricărei încăperi. 

Este important să ții cont de spațiul camerelor și să nu cumperi mobilă în exces, dacă dimensiunile nu ajută. Senzația de libertate și mișcare trebuie să se regăsească în casă ta, așa că, încearcă să faci alegeri deștepte atunci când decorezi.

  • Piese de iluminat

Cele mai citite articole

O casă luminoasă este o locuință specială și confortabilă. Există soluții optime de economisire a energiei, astfel că, nu este nevoie să te limitezi la doar câteva piese de iluminat pentru casa ta. Totodată, încearcă să faci alegerile potrivite, în funcție de dimensiunile camerelor și designul ales, pentru a fi în ton cu obiectele din fiecare încăpere.

  • Obiecte sanitare

Dacă ai achiziționat o locuință la “gri”, așa cum se descriu casele doar cu pereți, ferestre și uși, este clar că va trebui să cumperi obiecte sanitare pentru baie și bucătărie. 

Piața de astfel de produse este destul de ofertantă, însă ar trebui să ții cont de gusturile personale și tendințe în egală măsură. Poți alege tonuri de gri cu alb pentru baie, în timp ce culori un pic mai îndrăznețe poți fi potrivite unei bucătării cochete.

  • Tacâmuri și veselă

Dacă tot ai pornit de la zero cu noua ta casă, este recomandat să te ocupi și de veselă. O investiție bună este aceea în care achiziționezi seturi de farfurii și tacâmuri de calitate, chiar dacă au costuri un pic mai piperate. Astfel, te vei bucura pentru mai mult timp de produsele achiziționate, fără să fie nevoie să le schimbi o dată cu fiecare sezon.

  • Internet

O casă nouă nu poate funcționa la parametri normali fără… internet. Chiar dacă nu este ceva “fizic” pe care să îl cumperi din magazin, internetul se poate achiziționa dând un simplu telefon unei companii care oferă astfel de servicii. Este recomandat să faci acest pas din timp, înainte de a te muta în noua locuință, pentru a te asigura că te poți folosi de internet atunci când ai cea mai mare nevoie de el.

Așadar, achizițiile de mai sus se numără printre primele cele mai importante pentru o casă nouă. Recomandarea este să îți pregătești un buget generos și să încerci să nu îl depășești, pentru a pune în aplicare și alte planuri.

Sursă foto: Pexels.com

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum alegi cel mai bun hamac? 4 recomandări

Read Next

Criterii de care sa tii cont in alegerea lustrelor pentru locuinta

Most Popular