stirile addsite logo

Top 3 avantaje ale alegerii unui serviciu de web hosting de calitate?

Top 3 avantaje ale alegerii unui serviciu de web hosting de calitate?

Desi acest lucru probabil ca nu mai vine ca o noutate pentru nimeni astazi, lansarea unui proiect online, presupune mai intai alegerea si inregistrarea unui nume de domeniu, alaturi de selectarea unui pachet de web hosting potrivit. In teorie, lucrurile pot parea destul de simple, in special astazi cand aceste servicii sunt atat de usor de identificat. In realitate insa, lansarea unei afaceri pe Internet se poate dovedi a fi o provocare de zile mari, daca se ia in calcu numarul mare de decizii importante ce trebuie luate. Intr-un mediu atat de competitiv cu este cel online, nu exista loc de compromisuri, de aceea, alegerea unor servicii de calitate, reprezinta unica optiune pe care un viitor webmaster o are. 

Importanta serviciului de web hosting reiese din faptul ca acesta este esential nu doar existentei unui site pe Internet, ci si bunei functionari a acestuia. Dat fiind faptul ca la ora actuala oferta acestor servicii este mai variata ca oricand, identificarea unor serviciiexceptionale de web hosting, s-ar putea sa nu fie un task tocmai simplu. Cu toate acestea insa, alegerea unui serviciu de web hosting de calitate, vine la pachet cu o varietate de avantaje, greu de trecut cu vederea. 

Experiente de navigare placute

Un site care se incarca greu sau care uneori devine chiar indisponibil este in mod cert un lucru frustrant, de aceea pentru a evita aceste situatii, este esential sa se opteze inca din momentul lansarii pentru un serviciu de web hosting adaptat nevoilor afacerii. Pentru a putea face o alegere potrivita, este absolut esential ca intr-o prima etapa sa fie analizate nevoile site-ului, insa trebuie sa se faca si niste estimari ale traficului ce va ajunge pe acesta. Daca resursele oferite de catre pachetul de web hosting sunt insuficiente, functionalitatea site-ului poate fi grav afectata. Astfel, indiferent daca prin intermediul site-ului comercializezi ambalaje de protectie, produse alimentare, jucarii diverse pentru copii sau electronice de o calitate exceptionala, toate acestea nu vor mai conta daca site-ul nu nu inspire incredere. 

Cele mai citite articole

Uptime mare

Colaborarea cu o companie serioasa mai vine totodata cu un avantaj notabil si anume cu un uptime ridicat. Practic, acest uptime desemneaza timpul in care un server a fost functional in luna curenta. Un uptime mic este problematic din doua motive si anume, pentru faptul ca face un site sa devina indisponibil, dar si pentru ca afecteaza imaginea unui business online. Este lesne de inteles faptul ca un site care nu se incarca, are toate sansele sa fie evitata complet de catre utilizatori in viitor. 

Servicii de suport premium

Nu in ultimul rand, alegerea unui serviciu de web hosting de calitate mai vine la pachet cu un avantaj important si anume cu servicii de suport premium. Dat fiind faptul ca in general problemele ce apar in materie de web hosting sunt in general unele greu de preconizat, este absolut esential ca departamentul de suport sa remedieze problemele aparute, in cel mai scurt timp. Din acest motiv, este recomandat intotdeauna sa te asiguri ca colaborezi cu o companie de web hosting serioasa. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Vrei sa pleci linistit in orice calatorie? Iata cateva sfaturi ce iti pot fi de ajutor!

Read Next

Cum planifici o iesire la munte? Sfaturi practice pentru o mini-vacanta de neuitat

Most Popular