stirile addsite logo

Top 5 idei de cadouri pentru persoanele pasionate de tehnologie

Se apropie ziua de naștere a pasionatei sau pasionatului de tehnologie din viața ta, sau orice alt eveniment special pe care simți nevoia să-l sărbătorești prin oferirea unui cadou? Te vei bucura să descoperi că există o multitudine de opțiuni pe piață pentru cei care aleg să trăiască mai bine cu ajutorul dispozitivelor. Iată ce le poți achiziționa! Apropo, cât întreprinzi căutările, concentrează-te la ce contează cu căștile over the ear

Husă și folie de telefon 

Pasionații de tehnologie sunt de obicei nedespărțiți de smartphone-ul proprietate personală și din când în când preferă și să-l personalizeze. Dacă vrei să rezolvi atât problema siguranței, dar în același timp să-i ajuți să schimbe frecvent aspectul dispozitivului, nu există cadou mai potrivit decât foliile de protecție și husele. Data viitoare când își scapă telefonul pe jos își vor aduce ușurați aminte de cadoul tău. 

Un smart watch sau un fitness tracker

Cele mai citite articole

Pentru iubitorii de tehnologie care au și sportul printre cele mai apropiate pasiuni de sufletul lor, poți îmbina utilul cu plăcutul. De pildă, cu ajutorul dispozitivelor menționate mai sus aceștia vor putea să-și monitorizeze atât activitatea fizică, dar și funcțiile organismului, atât în afara, cât și în timpul activităților solicitante. Pe de altă parte, dacă optezi pentru un smartwatch, persoana care primește cadoul va fi capabilă inclusiv să efectueze apeluri, să citească e-mailuri sau să stea pe internet. În pauzele de la mișcare, evident! 

Un cap de robinet cu activare prin mișcare 

Dacă persoana care va primi cadoul este pasionată inclusiv de protejarea mediului, dar și de casele smart, cadoul potrivit va fi cu siguranță un cap de robinet care se activează doar la mișcare. Acesta va reduce semnificativ consumul de apă deoarece apa va fi oprită atunci când nu este detectată mișcare. Orice duș va fi efectuat doar cu cantitatea absolut necesară de apă. Acest dispozitiv poate fi achiziționat cu diverse tipuri de adaptoare ce sunt compatibile cu aproape orice tip de robinet. 

O imprimantă 3D

Pasionații de tehnologie sunt de multe ori și deosebit de creativi. Astfel, dacă vrei cu adevărat să le stimulezi imaginația, ai putea să le faci cadou o imprimantă 3D, numai bună pentru cei care se vor inclusiv antreprenori sau cercetători. Acest dispozitiv poate fi folosit pentru creații simple drept experimente, sau chiar pentru diverse mulaje mai complicate sau componente ale prototipurilor la care lucrează pasionatul de tehnologie. 

Încărcător wireless 

În epoca în care toate dispozitivele au și variantă fără fir, de ce nu și un încărcător wireless? Acest cadou va fi ideal pentru cei care au deja un telefon compatibil cu încărcarea wireless, așadar fă câteva cercetări înainte de a realiza achiziția. Dispozitivul este portabil, foarte ușor de utilizat și nici cu designul nu stă prea rău. Telefonul va fi așezat pur și simplu pe o platformă de încărcare, întregul dispozitiv putând fi plasat pe birou sau pe noptieră sau chiar în mașină.

Tu care crezi că ar fi cel mai apreciat cadou? 

Cele mai citite articole

Read Previous

Stilul urban: Cum să fii cool în haine plus size

Read Next

Cum să îți alegi încălțăminte confortabilă

Most Popular