stirile addsite logo

Top branduri de haine pentru bebeluși

Cum pot să aleg hainele cele mai bune pentru copilul meu nou-născut? Iată o întrebare care frământă fără îndoială mulți părinți. La urma urmei este dificil de ales care îmbrăcăminte este suficient de confortabilă pentru cel mic, ce articole vestimentare sunt mai practice.

Haine de lux pentru bebeluși sau mai ieftine dar de calitate superioară? 

Hainele pentru bebeluși de top provin de la diverse branduri celebre, precum ar fi: Armani Baby, Diesel, Versace, Marlu, Emile et Rose, Nanan, Lapin House, Twin Set, Vivetta, Fendi, Roberto Cavalli, Nike, Geox, Adidas, Skechers, Carter’s, Esprit, Puma, United Colors of Benetton. 

Nume sonore de firme, nu-i așa? Iar notorietatea are și prețuri pe măsură.

Dar, până la urmă eticheta contează mai puțin dacă vestimentația celui mic este calitativă.

Primul lucru pe care ar trebui să îl ia în considerare părinții în momentul când aleg produse pentru bebeluși din categoria hăinuțelor, se referă la confortul pe care piesele respective îl garantează micuților lor, atât în ​​raport cu tipul de țesătură, cât și cu privire la toate detaliile și accesoriile care fac parte dintr-o anumită ținută a sugarului. Asta cu atât mai mult cu cât, după cum subliniază și specialiștii, uneori acel plâns al sugarului (care pare să nu aibă niciun motiv justificat) provine tocmai din inconfortul dat de hainele pe care le poartă copilul.

Având în vedere acest lucru, sunt de preferat acele hăinuțe bebe care realizate din țesături naturale, care permit transpirația pielii și sunt mult mai confortabile decât articolele vestimentare sinteticele. Dintre fibrele naturale, cel mai bun este categoric bumbacul, deoarece nu provoacă alergii sau iritații, spre deosebire de lână și in, care sunt mai aspre.

Cele mai citite articole

Părinții trebuie ca să verifice și finisajul interior al hainelor. Dacă au o cusătură proastă, fire libere sau chiar o etichetă foarte mare, aceste elemente pot incomoda copilul. Dacă o piesă vestimentară are detalii brodate, ar trebui să existe și o căptușeală de pânză în interior în zona respectivă, o bucată de țesătură foarte moale care să împiedice asprimea cusăturii decorative ca să atingă direct pielea copilului.

Alegeți hainele pentru bebeluși punând pe primul plan funcționalitatea lor

Primele câteva luni ale vieții sugarului sunt adesea extrem de agitate. Există multe lucruri de făcut. Prin urmare, cu cât hainele celui mic sunt mai practice, cu atât familia va avea mai mult confort în a se adapta la toate schimbările și băile bebelușului.

Acest lucru este deosebit de important pentru cuplurile ce au devenit părinți pentru prima dată, care dau dovadă de stângăcie în a îmbrăca și  dezbrăca bebelușul. Cu haine de bumbac simple și practice pentru sugari este mult mai ușor.

O deschidere bună a unei cămășuțe în zona gâtului este, de asemenea, esențială pentru ca partea superioară a acesteia să treacă peste cap fără nicio problemă. 

Ar fi bine ca să se aleagă modele de piese vestimentare care au deschideri în față, mai degrabă decât în ​​spate. În plus, față de a oferi mai mult confort copilului atunci când este întins pe spate, acestea facilitează și schimbarea lui, deoarece nu mai este necesar să se întoarcă bebelușul pentru a fi dezbrăcat și/sau îmbrăcat.

Un alt sfat care implică confort: părinții trebui ca să ia în considerare anotimpul în care se va naște bebelușul și să cumpere haine adecvate vremii din acel moment. Vara, costumașele și salopetele cu mâneci scurte și mai răcoroase sunt o opțiune bună. În lunile răcoroase sunt bune piesele vestimentare mai groase și cu maneci lungi, precum ar fi pulovărașele din fibre naturale cât mai fine.

Cele mai citite articole

Read Previous

4 sfaturi pentru alegerea unui hidrofor

Read Next

Cât timp durează inserarea unui implant dentar?

Most Popular