stirile addsite logo

Vibratoarele, avantajele pentru sanatatea aparatului sexual si cand le folosim?

Multa vreme masturbarea si sexul au fost vazute ca doua lucruri distincte. In unele culturi masturbarea nu este perceputa ca un mod de a te cunoaste mai bine, de a descoperi sexualitate, este vazuta mai degabra ca o modalitate de a satisface niste dorinte intr-o maniera ciudata. Pe masura ce expertii in sanatate au adus in fata publicului fel de fel de studii stiintifice oamenii au inceput sa perceapa legatura dintre masturbare si sex.

Practic inainte sa iti doresti partide de sex uau! ai nevoie sa stii cum sa ajungi sa te bucuri cu adevarat de sexul de calitate. Si nu prea ai cum sa o faci decat daca incepi sa intelegi ce se intampla in corpul tau odata ce apare excitatia sexuala.

Fiecare alege sa isi descopere corpul in felul sau, unii prefera metodele clasice, altii prefera folosirea unor jucarii si accesorii sexuale, unor instrumente speciale pentru stimulare, de pilda vibratoare. Vibratorul e calea cea mai simpla si sigura de a descoperi placerea sexuala si de a avea control total asupra excitatiei si asupra reactiilor corpului in timpul unui preludiu sau al actelor sexuale reale.

Cele mai citite articole

Cu forme diferite si un numar mare de variante disponibile, vibratoarele pot fi utilizate si de femei, si de barbati, sunt recomandate pentru o viata sexuala si de cuplu perfecta, dar mai ales pentru iesirea din monotonie.

Odata ce ai descoperit vibratorul te vei bucura de un orgasm mai puternic, daca il folosesti in timpul actelor sexuale, vei ajunge mai rapid la orgasm in timpul masturbarii. Femeile care utilizeaza vibratoare au un vagin mai elastic si mai tonifiat, o lubrifiere mai buna a mucoasei vaginale, trec mai usor de simptomatologia menopauzei si se recupereaza mai rapid dupa nastere, mentinand elasticitatea interna a vaginului.

Cum femeile nu pot ajunge la orgasm in cele mai multe cazuri in care are loc penetrarea totala, stimularea cu ajutorul vibratoarelor le va ajuta enorm pentru a se bucura si ele de orgasm dupa cel al partenerului. La barbati disfunctia erectila se „trateaza” mai simplu cu vibratoarele speciale pentru ei, dificultatile in a atinge orgasmul masculin dispar in timp daca se utilizeaza si vibratoarele.

Vibratoarele se gasesc acum in toate magazinele de profil din online, sunt usor de folosit si sunt sigure, au tehnologii de ultima generatie care protejeaza organele sexuale si asigura satisfactie si placere de fiecare data cand le vei folosi.

Cele mai citite articole

Read Previous

Inchirierea spatiului de birouri – o adevarata provocare pentru reprezentantii companiilor

Read Next

Ce purtam iarna asta?

Most Popular