stirile addsite logo

Ce purtam iarna asta?

Iarna e mai aproape decat ne imaginam, vremea se strica de la o zi la alta si odata cu ea apar si temperaturile scazute. Si cand avem temperaturi scazute incepem sa ne uitam prin garderoba dupa articole vestimentare si de incaltaminte potrivite pentru sezonul care sta sa inceapa.

Doua sunt caracteristicile pe care le avem in vedere cand ne alegem hainele si incaltamintea de iarna: sa ne stea cat mai bine cu ele si sa fim la moda. Iarna asta putem fi la moda cu o multime de articole vestimentare si de incaltaminte.

Ne putem lua din garderoba noastra o haina de blana de calitate, daca o avem. Daca nu o avem putem cumpara haine de blana ieftine din piele naturala, rezistente si cu un design deosebit si din online. Hainele de blana naturala nu aduna praf, sunt foarte simplu de intretinut, arata foarte bine indiferent in ce combinatii cu alte articole vestimentare si de incaltaminte.

Cele mai citite articole

O haina de blana odata cumparata poata fi purtata cel putin 30 de ani, in conditiile in care doar un sezon o putem folosi si de multe ori materialele de calitate sunt tratate special ca sa reziste si mai mult timp.

Alaturi de haine de blana ieftine ne putem lua pe noi un palton cu o cromatica apropiata de culorile iernii, impreuna cu o caciula de blana si o pereche de manusi calduroase din acelasi material. Haina de blana merge de minune cu niste cizme inalte, din piele, dar si cu niste ghete de calitate, cu un design retro sau modern.

Nu trebuie sa uitam nici de gecile de piele, pentru zilele ceva mai suportabile, de gecile din fas de calitate, de gecile cu mai multe straturi. Blugii grosi, din bumbac, fustele si rochiile groase, toate ar trebui sa se regaseasca in garderoba pentru sezonul de iarna.

Iar daca iti doresti sa fii mereu la moda poti combina diverse tipuri de haine de iarna si de articole de incaltaminte inspirandu-te de la marii designeri si aducand si tu ceva nou. Nu trebuie sa iti fie teama sa experimentezi, moda este pana la urma un joc, un joc pe care fiecare si-l transpune in practica dupa propria viziune si in functie de propriile gusturi.

Cele mai citite articole

Read Previous

Vibratoarele, avantajele pentru sanatatea aparatului sexual si cand le folosim?

Read Next

7 motive ca să îți cumperi o bicicletă electrică portabilă

Most Popular