stirile addsite logo

7 motive ca să îți cumperi o bicicletă electrică portabilă

Merită să investești într-o bicicletă electrică pliabilă?

Iată o întrebare aflată în mintea multora dintre românii care vor să își schimbe modul de deplasare urbană în 2020.

Bicicleta electrică pliabilă, o bună alegere pentru un orășean

Vedem tot mai des oameni care pedalează dimineața pe străzile orașului și este firesc să se întâmple asta, deoarece bicicleta reprezintă un mijloc de transport grozav care îți dă mai multă mobilitate. Mai ales dacă trăiești între o mare metropolă sufocată de mașini.

Alege să te deplasezi pe distanțe scurte și medii folosind o bicicletă electrică. Este o variantă care protejează mediul, așa încât merită salutată. Plus că te scutește și de un efort prea mare, dacă nu ești o persoană foarte sportivă.

Dacă la început trecerea de la bicicleta clasică, acționată doar prin forța proprie a utilizatorului, la bicicleta electrică s-a făcut destul de timid, acum nu mai miră pe nimeni dacă cineva spune entuziasmat că tocmai și-a achiziționat o bicicletă hibrid care, dintr-un anumit punct de vedere se aseamănă cu o motocicletă prin faptul că are motor.

Trecerea de la bicicleta electrică obișnuită la bicicletă electrică pliabilă se desfășoară însă cu și mai multă dificultate, deoarece mulți se sperie, crezând că este prea fragilă. 

Te temi de bicicleta electrică pliabilă?

Frica este nejustificată. Chiar merită să îți cumperi o bicicletă pliabilă cu acumulator.

Cele mai citite articole

Iată doar câteva dintre argumentele în favoarea unei astfel de opțiuni, demnă de perioada pe care o trăim în prezent:

1. Bicicleta electrică pliabilă poate să fie ușor de transportat, inclusiv să fie pusă în bagaj dacă pleci în vacanță. Dacă o folosești în oraș pentru a te deplasa la și dinspre job, fiind compactă, nu mai trebuie să îți faci griji că îți va fi furată în orele de program pentru că o lași afară, deoarece strângându-se rapid se poate depozita ușor inclusiv sub birou.

2. Bicicleta electrică portabilă este proiectată astfel încât poate să fie utilizată de către membru al familiei. E suficient să i se regleze ghidonul și înălțimea șeii pentru a putea fi folosită atât de către un copil care de-abia a trecut de 1,5 metri, precum și de către un tată care se duce lejer peste 1,8 metri.

3. Bicicleta electrică portabilă este un vehicul pe două roți perfect pentru oraș, mult mai ușor de folosit decât o mașină sau o motocicletă. Ea este gândită de către proiectanți fix pentru a fi utilizată prioritar în oraș, inclusiv pentru a putea fi ușor pusă într-un portbagaj. Există modele de biciclete pliabile cu acumulator care se pot transporta datorită greutății reduse și a volumului mic chiar și în metrou, dacă este vorba de o distanță mai lungă de parcurs.

4. Acum se găsesc și în magazinele din România, precum MonkeyBoard, o mare varietate de modele de biciclete electrice pliabile, așa încât orice persoană, indiferent de vârstă, ,poate să își achiziționeze una care să îi placă cu adevărat din punctul de vedere al culorii, finisajului, stilului elegant sau modern, cu aspect retro sau parcă desprinsă din filmele SF. Chiar poți acum să îți găsești bicicletă electrică portabilă pe gustul tău!

5. Până de curând era o problemă plierea și deschiderea acestui vehicul interesant. Acum majoritatea bicicletelor de acest gen sunt foarte ușor de manipulat, deoarece se pliază și se depliază doar în câteva secunde. Important este să înveți sistemul, iar apoi totul se va petrece automat.

6. O frică mare a acelora care se îndoiesc de performanțele bicicletelor portabile se referă la faptul că nu ar fi suficient de rapide. În realitate, tocmai datorită faptului că trebuie pliată, roțile sunt ceva mai mici decât în cazul unei biciclete obișnuite, iar acest lucru face ca zona de contact cu suprafața de rulare să fie mai mică, iar bicicleta poate să accelereze foarte rapid. Greutatea mică contribuie și ea la o viteză sporită. În orice caz, la orele de vârf dacă vei folosi o bicicletă electrică pliabilă vei merge mult mai rapid decât dacă ai fi la volanul unei mașini. Garantat!

7. Când vorbim de obiecte care se pliază, oamenii îți spun că este vorba de niște lucruri de calitate inferioară, care se strică rapid. Nimeni nu ar vrea ca atunci când este în excursie sau chiar în mijlocul orașului să vadă cum i se dezmembrează bicicleta chiar în timp ce rulează cu ea. Este o temere nejustificată, modelele noi de asemenea vehicule pe două roți nu sunt fragile. Mai ales dacă achiziționezi una provenind de la un brand cu notorietate pe piața internațională a bicicletelor. Producătorii care se respectă folosesc acum piese durabile care fac din aceste biciclete unele la fel de rezistente ca și cele clasice

De unde să cumperi o bicicletă electrică pliabilă la un preț bun?

O idee ar fi să faci acest lucru de pe site-ul MonkeyBoard.ro, unde vei găsi modele diverse cu prețuri accesibile de biciclete electrice pliabile sau obișnuite. Lasă grijile deoparte pentru că nu vei regreta dacă vei folosi în 2020 un astfel de vehicul cool! 

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce purtam iarna asta?

Read Next

Ai fost implicat intr-un accident? Schimba piesele caroseriei afectate cu unele noi

Most Popular