stirile addsite logo

Ai fost implicat intr-un accident? Schimba piesele caroseriei afectate cu unele noi

Ai fost implicat intr-un accident? Schimba piesele caroseriei afectate cu unele noi

Accidentele sunt din ce in ce mai comune pe soselele atat de afectate ale Romaniei. Fie ca sunt accidente grave sau incidente in locurile de parcare, fie ca este vorba de accidente cauzate de soferi, de pietoni, de animale salbatice, de caini comunitari, de carute, de biciclisti, masinile implicate in aceste accidente necesita reparatii de cele mai multe ori, si anume schimbarea pieselor de caroserie.

In cazul in care masina a fost implicata intr-un accident, iar soferul are nevoie de piese caroserie Audi A6, cu certitudine proprietarul va fi nevoit sa gaseasca produse noi care se potrivesc modelului si marcii masinii.

Magazinul online SECCO Center asigura conducatorilor auto interesati de schimbarea pieselor de caroserie a masinii pe care o conduc o oferta foarte variata de produse. Printre piesele de caroserie cel mai des cerute de catre porprietarii masinilor se numara capota, bara din spate, aripile laterale, dar si usile masinii, luminile din spate, farurile, scuturile pentru bara din fata, motor, cutia de viteze si roata.

Cat de important este ca masina sa fie dotata cu scuturi necesare evitarii unor situatii neplacute?

Pana nu demult, conducatorii auto nu aveau posibilitatea sa asigure masinii pe care o conduceau masuri de protectie suplimentare. Din fericire, exista acum posibilitatea ca acestia sa investeasca in scuturi necesare pentru a proteja unele componente ale masinii, precum si masina de incidente neplacute in parcare, de accidente si de situatii care le-ar putea pune in pericol viata si siguranta pe sosele.

Cele mai citite articole

Masina poate fi dotata, asadar, cu un scut pentru bara din fata, astfel incat sa apere partea din fata a masinii la ciocnirile violente, dar si la micile incidente care au loc din cauza ca unul dintre soferi nu este atent sau nu pastreaza distanta in timpul mersului. De asemenea, masina mai poate fi dotata cu un scut pentru motor, cu un scut pentru cutia de viteze, dar si cu carenaj pentru rotile din fata sau din spate.

Eficienta unui scut auto pentru motor

Pentru ca autoturismul condus sa se mentina ca nou o perioada cat mai indelungata, pentru ca masina sa fie cat mai bine intretinuta si protejata impotriva uzurii, este necesar ca proprietarii sa faca un efort financiar suplimentar si sa achizitioneze un scut pentru motor.

Scutul pentru motor nu este o piesa vitala fara de care masina nu functioneaza, insa este o piesa foarte utila care pastreaza motorul intact atunci cand masina se deplaseaza pe drumuri cu denivelari, cu gropi sau cu pietre.

Si cum in Romania majoritatea soselelor se incadreaza in descrierea anterioara, un scut pentru motor va fi mai mult decat necesar. Montarea unui scut pentru motor reduce defectiunile produse de pietre, de praful care intra in zona motorului, asigurand o performanta crescuta pentru mai multa vreme.

Nu in ultimul rand, scutul pentru motor este o investitie importanta pentru masina, deoarece de multe ori preintampina unele situatii care duc la necesitatea repararii motorului, o operatiune cat se poate de complicata si de costisitoare.

Cele mai citite articole

Read Previous

7 motive ca să îți cumperi o bicicletă electrică portabilă

Read Next

Implantul dentar, înlocuitorul ideal al unui dinte lipsă

Most Popular