stirile addsite logo

5 accesorii care nu ar trebui să lipsească din cutia ta de bijuterii

Accesoriile au un rol inestimabil în crearea unei ținute corecte. Un colier deosebit, o brățară discretă sau o pereche de cercei delicați reușesc să te transforme într-o prezență încântătoare, indiferent de outfit-ul pe care îl poți. Bijuteriile reprezintă cheia unei imagini perfecte, așa că ai grijă să folosești întotdeauna cele mai frumoase piese dacă vrei să ieși în evidență. Bineînțeles, principiul de bază în materie de accesorii este acela de a oferi unui articol rolul de bijuterie-vedetă, un produs prețios care să atragă imediat privirile celor din jur. Însă, asta nu înseamnă că trebuie să te limitezi doar la câteva piese, ci e important să deții o adevărată colecție ca să poți să folosești accesoriile în funcție de ținute, respectând regulile propriilor estetice și diversitatea. Iată ce podoabe nu trebuie să lipsească din cutia ta cu bijuterii:

1. Lănțișor cu pandantiv

Fără îndoială, în garderoba unei femei trebuie să se regăsească un lănțișor simplu, fin, subțire, la care să se poată adăuga talismane, pandative aur, pandantive din cristale sau perle ori alte forme cu care să obții un accesoriu deosebit. În general, femeile adoră lănțișoarele pentru că sunt unele dintre piesele considerate a fi parte integrantă a ținutelor de zi cu zi. De asemenea, aceste accesorii sunt folosite pentru a crea bijuterii de suflet dacă se combină cu pandantive personalizate cu un mesaj deosebit, nume, personaje, cruciulițe sau inimioare.

2. Brățări

Aceste accesorii sunt extrem de versatile și pot fi adaptate cu ușurință personalității sau stilului tău vestimentar. Practic, există o brățară potrivită pentru orice ocazie. În cazul în care preferi ținutele casual ai grijă ca în cutia ta de bijuterii să se găsească și o brățară personalizată cu numele tău sau cu o formă de impact, cum ar fi cercul ori simbolul infinitului. Piesele decorate cu cristale reprezintă un accesoriu care fură toate privirile, brățările rafinate, din materiale prețioase, aduc senzație unui outfit de seară, în timp ce podoabele masive, din argint, pot transforma ținutele banale într-unele de vis. Dacă apreciezi brățările și vrei să te bucuri de ele în fiecare zi alege produse subțiri, care să-ți dea o notă de eleganță și pe care să le poți purta indiferent de hainele cu care te îmbraci.

3. Cercei cu șurub

Cele mai citite articole

Eleganți, discreți și destul de simpli, cercei cu șurub se încadrează pe lista celor mai folosite accesorii. Aceștia sunt alegerea perfectă pentru o zi obișnuită la job, o ieșire în oraș cu prietenii sau participarea la o cină romantică. Cerceii cu șurub se asortează cu ușurință la orice fel de ținută, așa că nu trebuie să lipsească din cutia ta de bijuterii, indiferent de materialul din care sunt realizați.

4. Cercei supradimensionați

Un must-have al zilelor noastre îl reprezintă și cerceii mari, expresivi. Aceștia te pot scoate din încurcătură atunci când ești în impas și nu știi cu ce să accesorizezi o ținută. Pot avea diferite forme, materiale și culori, se potrivesc de minune în zilele în care nu ai chef să poți prea multe bijuterii, arată bine în combinație cu orice coafură și sunt mereu la modă. De pildă, o pereche de cercei candelabru, mari, confecționați din metale prețioase sau alte materiale, fac ca orice vestimentație să devină una șarmantă.

5. Inel de cocktail

Cu siguranță că în garderoba unei femei se găsesc mai multe inele deosebite, dar este imperios necesar să existe și unul de cocktail. Este vorba despre o piesă care să pună în valoare ținuta și să poată fi purtat atât la evenimentele de zi cât și la cele de seară. De pildă, poți alege o bijuterie cu pietre prețioase de diferite culori sau una cu perle mari. Nu trebuie să te ferești nici de alte tipuri de inele masive, simple ori într-o nuanță contrastantă cu cea a ținutei alese, pentru că îți va oferi un plus uriaș de stil.

Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, se înțeleg de minune cu orice tip de vestimentație și au avantajul că pot fi purtate la mai multe tipuri de evenimente. Așadar, ai grijă să-ți completezi colecția cu piesele potrivite ca să te asiguri că nu se va întâmpla vreodată să-ți lipsească un accesoriu pentru o anumită ocazie.

Cele mai citite articole

Read Previous

6 metode prin care poți reduce consumul de energie dacă locuiești la casă

Read Next

4 soluții eficiente ca să scapi de umezeala din casă

Most Popular