stirile addsite logo

5 idei perfecte de cadouri pentru proaspetele mamici

Fiecare mămică are nevoie de multă atenție și de susținere din partea familiei și prietenilor, mai ales dacă se află la prima sarcină și nu știe ce provocări o așteaptă. În primele zile după naștere este important să-i respecți intimitatea și s-o lași să se odihnească, dar îi poți arăta că te gândești la ea oferindu-i un cadou simbolic. 

Ține cont că toată lumea va cumpăra multe cadouri pentru bebeluș, așa că îi poți face o surpriză deosebită dacă îi vei lua ceva complet diferit: un cadou numai pentru ea, nu pentru copil. Prin urmare, uită de hăinuțele pentru nou-născut sau de scutece și alege un cadou inspirat, din lista propusă de noi. Cu siguranță vei găsi o idee care să fie pe gustul proaspetei mămici.

  1. Bijuterii

O brățară, un lănțișor sau o pereche de cercei este un cadou apreciat, pentru că poate fi purtat la orice ocazie și nu se demodează niciodată. O mică bijuterie, nu foarte scumpă sau extravagantă, îi va aminti mereu celei dragi de afecțiunea ta și de momentul deosebit în care a primit-o.

  1. Cărți

O carte va fi întotdeauna un cadou foarte bine ales, pentru că în acest fel îi oferi proaspetei mămici clipe de relaxare, în care va uita, pentru un timp, de grijile legate de bebeluș. Este esențial să știi ce anume îi place să citească și să alegi o carte care să fie pe gustul ei, dar, evident, să nu o aibă deja. Dacă nu știi sigur ce anume să cumperi, te poți consulta cu o persoană foarte apropiată, care îi cunoaște bine preferințele: soțul ei, mama sau sora.

  1. Flori

Cele mai citite articole

Cu un buchet frumos de flori n-ai cum să dai greș vreodată! Proaspăta mămică se va bucura să primească orice fel de floare, dar îi poți face o surpriză și mai frumoasă dacă îi oferi coșuri florale de calitate, din lemn sau răchită, pe care le poate păstra și refolosi chiar și după ce florile se ofilesc. Unele modele sunt atât de frumoase încât pot deveni chiar decorațiuni, dincolo de utilitatea lor practică.

  1. Cosmetice de calitate

Ca să-i oferi clipe de relaxare și răsfăț chiar la ea acasă, îi poți oferi cadou un set de cosmetice de calitate. În următoarele luni după naștere, probabil nu o să mai aibă timp să meargă la salon sau la spa, dar asta nu înseamnă că trebuie să se neglijeze. Prin urmare, o poți ajuta să-și îngrijească tenul și corpul cu un pachet cadou care să conțină creme hidratante, geluri exfoliante și uleiuri nutritive. Și pentru acets cadou te poți interesa dinainte, ca să afli ce arome preferă sau dacă are un brand de cosmetice favorit. Bucuria va fi și mai mare când va primi cosmeticele pe care le iubește!

  1. O păturică

Un cadou practic poate fi o păturică, pe care mămica să o folosească mult timp de acum înainte, în diferite ocazii: la picnic cu bebelușul ei, pe terasa casei sau în pat, în nopțile mai friguroase. Alege un material de calitate, moale, călduros, dar și rezistent, ca să se poată bucura de ea mulți ani. Desigur, ideal ar fi să afli care este culoarea ei preferată și să găsești un model chiar în această nuanță!

Alege cadoul care ți se pare potrivit din lista propusă de noi sau vino tu cu o altă idee, care să fie pe gustul proaspetei mămici! Merită din plin atenția și afecțiunea ta!

Cele mai citite articole

Read Previous

Socata de casă: 3 rețete delicioase și ușoare

Read Next

Cum îți amenajezi biroul de acasă dacă lucrezi în regim remote

Most Popular