stirile addsite logo

Avantajele platformei Magento

Magento este platforma ce îți permite realizarea unui magazin într-un mod cât mai simplu și rapid ce se regăsește în cadrul Vonteq. Platforma este bazată pe tehnologia open source și este extrem de folosite de site-urile din întreaga lume.

Platforma magento este accesibilă oricui, nu trebuie să ai cunoștințe de programare pentru a reuși să o utilizezi. Interfața este extrem de ușoară pentru a-ți permite administrarea, dar și modificarea într-un mod cât mai simplu.

Care sunt avantajele pe care le oferă platforma Magento?

Îți oferă în primul rând cel mai căutat aspect dintre toate, o adminstrare SEO eficientă care determină o bună indexare în motoarele de căutare.

Apoi vei descoperi celelalte detalii la fel de importante și eficiente, îți poți personaliza site-ul în strânsă legătură cu afacerea ta pentru a transmite exact ceea ce îți dorești clienților tăi, coșul de cumpărături poate avea opțiunile dorite de tine, oferirea posibilității de a-ți urmări comanda.

Cele mai citite articole

Într-un mod foarte simplu poți personaliza după bunul plac site-ul pentru a le face mai simplă navigarea clienților tăi. Îi poți ajuta cu un buton rapid pentru căutarea produselor sau zoom pe imagini pentru a vedea cum trebuie ce vor să achiziționeze. Poți să adaptezi magazinul la mai multe limbi, dacă consideri că produsele tale se adresează unui public străin. Și de asemenea să adaptezi și plata la mai multe tipuri de valută.

Prin realizarea unor magazine online Magento și Vonteq pentru afacerea ta vei realiza cât de ușor vei administra business-ul pe care îl ai deoarece poți urmări vânzările, platforma te ajuta cu rapoarte în care vei găsi toate detaliile de care ai nevoie ca lucrurile să funcționeze așa cum trebuie. Platforma te ajută foarte mult pentru că tu nu îți vei mai pierde timpul pentru a urmări vânzările ci vei analiza pur și simplu raportul gata realizat. Nimic nu poate fi mai ușor decât să te bazezi că altcineva face munca ta și o face într-un mod cât mai corect și exact.

Un alt avantaj al platformei este faptul că poate fi utilizată de la începutul unui business, când nu ai foarte multe produse până la zeci de mii de produse, când afacerea ta a înflorit, fără a fi necesar să modifici ceva în site-ul tău. Așadar toate aceste beneficii determină o experiență cât mai plăcută a clienților tăi în cadrul magazinului online și acest gen de experiență îi determină se revină întotdeauna.

Și pentru a nu te simți singur în cazul în care te lovești de probleme tehnice, trebuie să știi că vei avea parte de asistență online pentru a reuși să realizezi fiecare etapă în rezolvarea problemei tale într-un mod cât mai simplu pentru tine.

Și dacă nu ești convins că vrei să utilizezi această platformă, un factor ce îți va da încredere 100% că vei avea doar de câștigat este faptul că această platformă este utilizată de branduri precum Coca-Cola, Nike, Ford și altele de acest gen. Dacă aceste branduri ce sunt la un nivel destul de înalt utilizează Magento, cu siguranță și ție îți va aduce doar beneficii utilizarea acestei platforme. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să alegi dimensiunea borcanelor în funcție de nevoi

Read Next

Servicii SEO de la o agenție de top: Doctor SEO

Most Popular