stirile addsite logo

Care sunt aspectele care recomanda telefonul Huawei Nova Y70?

Unul dintre ultimele modele de telefoane mobile lansate de brand-ul Huawei este modelul Nova Y70. Fiind vorba despre un telefon inteligent recent lansat, vorbim despre un telefon care propune o serie de inovatii comparativ cu alte modele anterioare. Modelul Nova Y70 de la Huawei vine rezolve una dintre problemele majore in cazul telefoanelor mobile inteligente, si anume autonomia bateriei. Iata in ceea ce urmeaza care sunt principalele motive pentru care telefonul Huawei Nova Y70 poate fi alegerea ideala.

Autonomia bateriei

Primul argument care recomanda noul model din seria Nova de la Huawei este autonomia bateriei. Daca majoritatea telefoanelor mobile inteligente au baterii cu valori cuprinse intre 4000 si 5000 mAh, atunci cand vorbim despre baterie Nova Y70 avem in vedere o capacitate de 6000 mAh. Aceasta capacitate a bateriei permite o autonomie de pana la 3 zile cu incarcare separata.

Functia de super incarcare

Un al doilea aspect ce merita a fi amintit drept puncte forte este cel referitor la functia de super incarcare a bateriei. Reincarcarea acestui telefon se face la o viteza mare prin prisma tehnologiei de incarcare rapida de 22,5 W. Reincarcarea rapida se face in conditii de maxima siguranta ca urmare a celor 13 straturi folosite de cei de la Huawei in realizarea modelului de telefon.

Ecranul de mari dimensiuni

Un al treilea argument pentru care modelul Nova Y70 de la Huawei poate fi o investitie foarte buna este ecranul de mari dimensiuni. Cu un ecran de 6,75 inchi, aceste model de telefon inteligent poate afisa foarte confortabil pentru ochiul uman atat jocuri, cat si continut video. Raportul ecran-corp este de peste 90%, fapt ce face ca vizibilitatea ecranului sa fie una foarte buna.

Telefon cu greutate redusa si foarte subtire

Cele mai citite articole

Grosimea telefonului este mai mica de 9 mm, iar greutatea acestuia este sub 200 de grame. Prin urmare vorbim despre un telefon foarte usor si foarte subtire.

Camera tripla AI de 48 MP

In zilele noastre este foarte important ca telefonul sa aiba camere la o rezolutie foarte buna. Ei bine, modelul Nova Y70 de la Huawei este echipat cu o camera tripla AI cu rezolutie de pana la 48 MP. Camera frontala are o rezolutie de 8 MP, camera de inalta rezolutie este cea de 48 MP, camera cu unghi-ultra larg dispune de o rezolutie de 5 MP, iar camera de profunzime are 2 MP.

Capacitatea mare de stocare

Nu in ultimul rand merita sa amintim spatiul mare de stocare al telefonului. Cu 128 GB spatiu de stocare, vorbim despre un telefon care poate stoca o multime de fisiere de tipul fotografiilor sau al video-urilor. Mai mult, spatiul de stocare poate fi extins cu inca 512 GB prin folosirea unui micro SD.

Dincolo de baterie Nova Y70 este un telefon de la Huawei care ofera o multime de alte avantaje pentru care merita a fi luat in considerare atunci cand ne dorim un telefon performant, cu design elegant si minimalist.

Cele mai citite articole

Read Previous

Eleganta si tehnologie moderna la incheietura mainii cu Huawei GT 3 Pro

Read Next

Care sunt avantajele telefoanelor inteligente pliabile?

Most Popular