stirile addsite logo

Care sunt avantajele telefoanelor inteligente pliabile?

Care sunt avantajele telefoanelor inteligente pliabile?

Ultimii ani au adus in atentia utilizatorilor si a iubitorilor de dispozitive electronice telefoanele inteligente pliabile. Daca pana acum nu ai luat in calcul posibilitatea de a achizitiona un astfel de telefon mobil, in ceea ce urmeaza vei putea gasi care sunt principalele avantaje ale acestor telefoane mobile, dar si mai multe informatii cu privire la ultimul model de astfel de telefon cu ecran pliabil de la Huawei, si anume modelul Huawei XS 2.

Avantajele telefoanelor cu ecran pliabil

Avand in vedere ca oferta de telefoane este astazi foarte numeroasa si foarte diversificata, alegerea telefonului poate fi o adevarata provocare. Tocmai de aceea este important sa stii care sunt atuurile telefoanelor mobile cu ecran pliabil. Practic vorbim despre un telefon mobil care isi poate dubla dimensiunea display-ului.

Un prim avantaj se refera la protectia ecranului in momentul in care smartphone-ul este pliat. Altfel spus, prin faptul ca ecranul se poate plia, display-ul va fi mai eficient protejat impotriva zgarieturilor. Un al doilea avantaj se refera la faptul ca dimensiunea ecranului care se poate plia permite citirea cartilor sau navigarea mai facila pe internet. 

Tot din perspectiva dimensiunii ecranului putem aminti si faptul ca poti beneficia de o productivitate mult imbunatatita. Fie ca ai nevoie sa trimiti e-mailuri, fie ca trebuie sa rezolvi rapid o sarcina si nu te afli in fata computer-ului, un ecran cu dimensiuni duble in cazul telefonului este cu siguranta un plus major in ceea ce priveste productivitatea.

Cele mai citite articole

Desi foarte multa lume cauta telefoane cat mai ofertante din perspectiva ecranului, in aceeasi masura foarte multi isi doresc un telefon mobil care sa ocupe cat mai putin spatiu in buzunar sau in geanta. Prin intermediul telefoanelor mobile cu ecran pliabil acest lucru este posibil. Practic vei putea folosi un telefon cu ecran mult mai mare, dar care ocupa acelasi spatiu in buzunar, in geanta sau in rucsac.

Nu in ultimul rand merita sa amintim faptul ca specificatiile telefoanelor mobile cu ecran pliabil sunt foarte asemanatoare cu cele din cazul telefoanelor premium avand un singur ecran. Acest lucru este valabil si in cazul modelului Huawei XS 2.

Functionalitatile propuse de modelul Mate XS 2 de la Huawei

Modelul de telefon Mate XS 2 de la Huawei este un model ultra usor, ultra plat si cu ecran pliabil. Ecranul pliabil este de tip True-Chroma si are dimensiunea de 7,8 inchi. Display-ul este de tip OLED si propune rezolutii de 2480 x 2200 pixeli si de 2480 x 1176 pixeli. Inclusiv sistemul de camere al telefonului este de tip True-Chroma, permitand utilizatorilor posibilitatea de a captura fotografii la un nivel de detaliu foarte mare.

Capacitatea bateriei este de 4600 mAh si telefonul dispune inclusiv de functia de incarcare rapida Huawei SuperCharge de 66 W. Sunetul de foarte buna calitate este asigurat de boxe stereo duble. Tot in randul functionalitatilor modelului de telefon Huawei XS 2 regasim si posibilitatea de a folosi sistemul cu ferestre multiple inteligente. Daca avantajele telefoanelor cu ecran pliabil te-au convins, poti sa ai in vedere modelul Mate XS 2 de la Huawei.

Cele mai citite articole

Read Previous

Care sunt aspectele care recomanda telefonul Huawei Nova Y70?

Read Next

Fotografia de studio: ce presupune și echipament util

Most Popular