stirile addsite logo

Ce sunt camerele spion si cum pot fi detectate?

Ce sunt camerele spion si cum pot fi detectate?

O camera spion este un dispozitiv electronic care inregistreaza totul fara ca nimeni sa observe. Inainte de a cumpara camera spion trebuie sa se cunoasca ce tipuri de camere exista si care se va potrivi cel mai bine cu situatia in care va fi utilizat. Camerele spion sunt mai mult decat un instrument pentru detectivi si anchetatori, se pot captura imagini fara a fi detectate si care pot avea utilitati foarte variate.

Datorita lor se poate afla cum se comporta personalul care lucreaza in casa, atunci cand proprietarul este plecat si in acelasi mod, ele servesc ca masura de securitate in magazine si la diverse locuri de munca. Pentru a fi evitate, este nevoie de cele mai bune detectoare camere care sa le identifice imediat.

Tipuri de camere

Exista mai multe tipuri de camere spion care pot fi puse in diverse spatii:

  • Camera spion cu vedere pe timp de noapte 

Vederea nocturna permite sa se observe acele locuri in care ochiul nu poate ajunge atunci cand nu exista o iluminare buna sau este in intuneric complet.

Aceasta camera  permite observarea a tot ceea ce a fost inregistrat in timpul noptii fara nicio problema. Se pot folosi acasa, in masina sau la locul de munca. 

  • Camere spion cu microfoane

Cele mai citite articole

Acum nu numai ca se pot captura imagini si se pot inregistra videoclipuri, cu aceasta camera se poate  asculta totul. Aceste camere includ un microfon, astfel incat sa poata exista dovezi mai bune.

  • Camere spion fara fir

Aceste camere sunt mai usoare, sunt complet portabile si sunt mai usor de utilizat decat cele cu fir.

Unde se poate ascunde camera spion?

Sunt mai multe locuri in care se pot amplasa camerele spion, iar mai jos sunt cateva exemple:

Camere pentru acasa – Aceste camere sunt ideale pentru a le ascunde in casa; in functie de locul in care urmeaza sa fie filmat, este recomandat sa fie puse in dormitor, living, hol, sufragerie etc.

Camere pentru un vehicul – Nu este recomandat sa se monteze camere in masini, deoarece spatiul este foarte strans si este mai probabil ca soferul sau o alta persoana sa isi dea seama ca este filmata. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Vrei să te apuci de jogging? 5 lucruri de știut

Read Next

MaxBet oferă vacanțe de vis!

Most Popular