stirile addsite logo

Confirma sau infirma banuielile pe care le ai cu microfoane spion

Confirma sau infirma banuielile pe care le ai cu microfoane spion

Pentru a-ti confirma suspiciunile, ai nevoie de un microfon spion. Deoarece este foarte mic si adesea, ascuns intr-un obiect de zi cu zi, nimeni nici macar nu-i observa existenta. Cu microfoane spion, vei putea inregistra sunete sau conversatii intr-o anumita locatie. Poti apoi sa asculti de la distanta, pentru a-ti confirma sau infirma banuielile. 

Inainte de a amplasa microfonul spion, fa-ti timp pentru a incarca bateria, pentru a nu se epuiza in timpul inregistrarii. Pentru a amplasa microfoane spion, tot ce trebuie sa faci, este sa folosesti un cablu sau incarcatorul USB inclus. 

De asemenea, pentru siguranta, amplaseaza microfonul spion ascuns delicat vizual. Aceste dispozitive se ocupa de inregistrarea sunetelor si de stocarea lor pe cardul SD. Astfel, vei putea asculta discutiile de la distanta. 

Microfoane spion – Tipuri si avantaje

Microfoanele spion au avantajul de a fi usor de utilizat. Functionarea lor depinde de categoria de model. Unele modele necesita retea GSM pentru a asculta inregistrarile. Introducand o cartela SIM le poti asculta de oriunde. 

Cele mai citite articole

In ceea ce priveste dispozitivele wireless, acestea trebuie sa pastreze o anumita distanta pentru a obtine o experienta de ascultare perfecta. Deoarece nu sunt alimentate cu un cablu de la o priza, discretia lor este de cea mai inalta calitate. Noile modele de microfoane spion au un design familiar oricui, cum ar fi priza clasica, intrerupator clasic, bec economic, tripla clasica, ceas de masa etc. 

Sensibilitatea microfoanelor este esentiala pentru a asculta discret conversatiile. Distanta este criteriul nr. 1 care ar trebui sa te ghideze in alegerea microfoanelor spion. Modelele de microfoane spion au intervale de ascultare care variaza de la cativa metri, pana la un kilometru si jumatate. Intervalul de ascultare este legat de capacitatile de inregistrare. 

Aceasta este o calitate critica pentru furnizarea de dovezi atunci cand este necesar. Raza de ascultare este de la 10 – 15 mp, pana la 1500 m, datorita transmitatorului fara fir si a receptorului de inalta sensibilitate. 

Ascultarea propriu-zisa se face cu castile plasate in interiorul urechilor. Un microfon spion care este amplasat la o distanta de 1500 m are o raza de transmisie de inalta calitate, care fara indoiala este punctul forte al acestor tipuri de dispozitive.  

Cele mai citite articole

Read Previous

Remi etalat – o nouă eră a jocurilor mobile

Read Next

Echipament de vanatoare pentru sezonul estival

Most Popular