stirile addsite logo

Remi etalat – o nouă eră a jocurilor mobile

Jocul de remi este printre cele mai populare jocuri de societate. Vorbim despre un joc practicat de foarte multi romani de toate varstele. Remi este un joc perfect pentru relaxare si pentru distractie. Indiferent daca vorbim despre o intalnire cu prietenii, despre o iesire la picnic sau despre o zi in care intervine plictiseala, jocul de remi este o alegere foarte potrivita.

Insa cum ar fi daca ai putea juca remi online? Exista mai multe variante ale jocului de remi, una dintre acestea fiind varianta remi-ului etalat. Pentru jocul etalat de remi combinatiile valide ale pieselor sunt coborate pe masa de joc. Combinatiile de piese se refera la suite sau formatii. Castigator este jucatorul care urmeaza sa ramana fara nici o piesa pe tabla de joc.

Joaca remi etalat online

Pentru a juca online varianta de remi etalat trebuie respectate regulile jocului clasic. In acest sens sunt impartite cele 14 piese (15 piese pentru jucatorul care incepe jocul) care urmeaza a fi asezate pe tabla de joc. Pentru a putea etala sau cobori, fiecare jucator trebuie sa formeze combinatii de piese care in total sa cumuleze minim 45 de puncte. 

Punctele pieselor sunt calculate in functie de piesa avuta. Astfel avem valoarea de 5 puncte pentru piesele de la 2 la 9, respectiv de 10 puncte pentru piesele de la 10 la 13. Piesa cu numarul 1 are valoarea de 5 puncte cand este intr-o formatie de tip 1-2-3, respectiv 10 puncte cand se regaseste intr-o combinatie de 12-13-1. Joker-ul preia valoarea un functie de tipul de formatie sau suita in care este folosit pentru a etala piesele.

Atunci cand un jucator intentioneaza sa coboare, este nevoia ca la prima etalare sa existe minim 1 suita intre combinatiile de piese etalate. Fiecare jucator va lua o piesa din gramada de piese neimpartite initial, iar la finalizarea turei va da jos o piesa considerata nefolositoare. Intre aceste doua momente jucatorul poate etala suite si formatii de piese sau poate „lipi” piese la formatiile si suitele deja coborate.

Toate etapele jocului de remi sunt regasite si in varianta online a unuia dintre cele mai populare jocuri de societate. Jocul online de remi poate fi jucat pe toate dispozitivele mobile de tipul telefoanelor inteligente sau a tabletelor. 

Avantajele jocului de remi online

Cele mai citite articole

Chiar daca la prima vedere s-ar putea spune ca interactiunea dintre jucatori specifica jocului de remi nu este la fel in cazul jocului online, trebuie spus ca aceasta versiune a jocului de remi propune o serie importanta de avantaje.

Un prim avantaj este dat de faptul ca poti sa joci la orice ora si din orice locatie. Indiferent daca vrei sa te relaxezi atunci cand calatoresti sau daca vrei sa te destinzi in pauza de la locul de munca, prin intermediul jocului online de remi etalat vei putea face acest lucru. Este suficient sa ai la indemana un dispozitiv mobil si o conexiune la internet.

Un al doilea avantaj al jocului online de remi etalat este dat de faptul ca vei gasi foarte usor alti jucatori pentru a juca. Daca pentru jocul clasic in care interactiunea este fata in fata trebuie sa cauti jucatori, sa inviti prieteni sa jucati sau sa astepti anumite ocazii in care sa va intalniti mai multe persoane, varianta online a jocului iti permite sa gasesti imediat adversari reali care isi doresc sa joace la randul lor remi pe etalate.

Sentimentul de competitie creat prin faptul ca poti juca alaturi de multe alte persoane din diferite locatii este un alt avantaj la jocului online. Vei avea la indemana clasamente care sa te motiveze sa te concentrezi pentru a castiga cat mai multe jocuri. In acest mod jocul va fi mult mai antrenant comparativ cu jocurile in compania prietenilor sau alaturi de vecinii din bloc.

Nu in ultimul rand merita sa amintim avantajul de a interactiona cu o multime de persoane si de a deveni parte a unei comunitati care are aceeasi pasiune pentru jocul de remi in varianta de joc etalat. Datorita functiilor puse la dispozitie de platformele care ofera accesul la jocul de remi in varianta online, vei putea deveni parte dintr-o comunitate mereu pregatita sa se relaxeze jucand remi pe coborate. 

VIP Remi – Casa virtuala pentru jocul de remi etalat

Toate avantajele jocului online de remi sunt disponibile in mod gratuit prin intermediul platformei VIP Remi. Daca vrei sa te bucuri de jocul online de remi etalat si de avantajele oferite de varianta online a acestui joc de societate, tot ceea ce trebuie sa faci este sa te inregistrezi prin crearea unui cont si apoi sa participi la joc alaturi de adversari reali care au aceeasi pasiune pentru jocul de remi. Pentru mai multe detalii privind utilizarea platformei pentru a juca remi in online te asteptam pe https://vipremi.ro.

Cele mai citite articole

Read Previous

Amenajarea unei bai mari: 4 sfaturi pentru a folosi inteligent spatiul

Read Next

Confirma sau infirma banuielile pe care le ai cu microfoane spion

Most Popular