stirile addsite logo

Cum să îți păstrezi telefonul intact? 3 sfaturi utile pentru protecție maximă

Telefonul mobil este un device util tuturor celor conectați în prezent la mediul online, oferind soluții inspirate pentru o sumă extinsă de probleme și nevoi. Însă utilizarea sa pe întreg parcursul unei zile generează un risc de distrugere pe care nimeni nu ar trebui să îl ignore. 

O clipă de neatenție poate cauza apariția unei simple zgârieturi pe suprafața ecranului, sau producerea unei probleme mult mai grave, în urma unui șoc fizic puternic. În astfel de condiții, garanția telefonului mobil nu acoperă costurile cu remedierea defecțiunilor apărute. 

Din fericire, există o serie soluții prin care riscul de distrugere poate fi minimizat:

1. Aplicarea unei folii de protecție pe display 

Orice posesor de telefon mobil s-a confruntat cel puțin o dată cu o astfel de problemă, în urma impactului puternic dintre terminalul respectiv și o suprafață dură. Un display zgâriat nu doar că afectează aspectul telefonului mobil, însă poate cauza și incapacitatea de utilizare a device-ului respectiv, în cazul în care avaria este una serioasă. 

O folie de protecție, aplicată chiar din prima zi pe suprafața display-ului telefonului mobil, poate atenua un astfel de impact. Achiziționarea și utilizarea unui astfel de produs reprezintă una dintre cele mai accesibile soluții pentru păstrarea cât mai intactă a structurii telefonului mobil, atunci când este supus unor șocuri de natură mecanică mici. 

Costurile pentru aplicarea acestui accesoriu pe suprafața telefonului sunt inferioare celui achitat pentru remedierea unor probleme de natură tehnică, la nivelul display-ului. Evident, intensitatea loviturii este un factor determinant pentru efectul produs asupra telefonului mobil, iar aplicarea unei folii pe ecran nu înlătură în proporție de 100% riscul de zgâriere sau crăpare.    

2. Purtarea unei huse adaptate modelului respectiv  

Achiziționarea unui smartphone de ultimă generație reprezintă o investiție pe termen lung în calitatea stilului tău de viață. Cu ajutorul unui astfel de dispozitiv, atât de util în societatea de astăzi, poți realiza o mulțime de activități, asociate unor domenii variate: business, divertisment, educație, socializare etc  

Cele mai citite articole

Pentru a amortiza o astfel de investiție, este important să te asiguri că integritatea fizică a device-ului respectiv este protejată. Soluția pe care ți-o recomandăm este una pe cât de simplă, pe atât de eficientă: husa de protecție adaptată modelului tău de smartphone. 

Mobino îți aduce cele mai bune huse pentru telefoanele Samsung. Optează pentru modele realizate din materiale ce și-au dovedit utilitatea în fața șocurilor de natură fizică, la care au fost supuse telefoanele mobile. Îți recomandăm husele din silicon, plastic sau plastic rigid, simplu de aplicat pe forma smartphone-ului și extrem de utile în cazul unei lovituri minore.

Pentru un plus de eleganță, optează pentru o husă de Samsung din piele. Alege un model ce dispune și de buzunare dedicate actelor de identitate sau cardurilor pe care le deții, astfel încât produsul comandat online pe Mobino.ro să asigure nevoia ta de organizare. 

Evită pe termen lung husele de telefon universale, chiar dacă le poți utiliza pentru un interval de timp redus, până când produsul comandat din oferta Mobino ajunge la destinație. Este important ca telefonul tău mobil să dispună de o husă special concepută pentru modelul respectiv, astfel încât să asigure nivelul maxim de protecție. 

3. Păstrarea telefonului mobil în locuri sigure

Păstrează telefonul mobil în buzunare adânci ale hainelor pe care le porți, sau prevăzute cu fermoar. Evită să ții device-ul în mână, mai ales atunci când te deplasezi pe anumite suprafețe ce nu asigură un nivel optim de stabilitate. De asemenea, nu este recomandat să îl lași pe suprafața mesei, atunci când servești produse alimentare care se pot vărsa.

Dacă realizezi activități fizice, alege o husă de braț pentru păstrarea în condiții sigure a telefonului mobil. Ca alternativă, poți utiliza un smartwatch sau o brățară de fitness, device-uri simplu de conectat apoi la smartphone, pentru un transfer rapid de date prin Bluetooth sau NFC. Evită, de asemenea, să lași mobilul pe scaunul de la biroul, cel din mașină sau pe banca de exerciții. 

Respectă aceste sfaturi și îți poți păstra telefonul intact pentru cât mai mult timp posibil. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să îți alegi ochelarii de soare pentru condus: 5 sfaturi

Read Next

Avantajele și dezavantajele consumului de creatină

Most Popular