stirile addsite logo

Detalii de care sa tii cont pentru a alege spatiu la evenimentele corporate

Skybar - Catering Bucuresti

Atunci cand ai evenimente corporate de organizat, este important sa tii cont de mai multe detalii pentru ca locatia selectata sa fie cea mai buna.

Locatie, accesibilitate si parcare

In cazul in care invitatii care vin la eveniment nu sunt din acelasi oras, este posibil sa ai nevoie de  un loc in apropiere statiile de autobuz, intr-o zona centrala sau aproape de gara. Afla daca este oferita parcarea, care pot fi costurile suplimentare sau daca se poate aranja transport alternativ. Daca parcarea la fata locului nu este disponibila, ia in considerare inchirierea parcarilor din apropiere pentru participanti sau rezerva transport. Pentru intalniri sau evenimente locale, ia in considerare un loc aproape de birou pentru a incuraja prezenta (sau mai departe pentru a crea o schimbare de scena).

Skybar este o locatie speciala pentru evenimente corporate in care toti se vor simti bine, amplasati mult mai sus decat zgomotul orasului, si totusi in centrul capitalei.

Servicii si facilitati

Cele mai citite articole

Nu presupune ca toate locurile ofera aceleasi servicii si intreaba de fiecare daca cand comunici cu reprezentantii. Daca ai nevoie de servicii suplimentare, cum ar fi catering special (inclusiv cereri speciale pentru persoanele cu anumite alergii), aranjamente florale, servicii audio-vizuale, asistenta IT, punere in scena si iluminat, decor pentru productia de evenimente, bilete, transport sau tururi pentru vizitatori, afla ce ofera locatia selectata sau care sunt furnizorii cu care poti lucra.

Atmosfera

Ambianta si decorul unui spatiu pot stabili starea de spirit sau tonul pentru intalnirea ta. Daca ai nevoie o imagine profesionala atunci spatiul trebuie sa fie relevant pentru acest detaliu. Daca vrei sa inspiri creativitatea sau sa creezi legaturi intre angajati, ia in considerare spatiile care se potrivesc cu usurinta la activitati hands-on sau in grup sau care ofera o atmosfera distractiva. Daca ai o ceremonie de premiere sau o gala, alegerea unui spatiu elegant sau inspirator conteaza. Totul, de la stilul mobilierului la iluminat pana la arhitectura unui spatiu contribuie la atmosfera. Dar nu trece cu vederea acustica. Asigura-te ca verifici acest aspect si ca sunetul se aude perfect.

Alimente si bauturi

Decideti ce fel de mese, gustari sau bauturi racoritoare vei oferi si determina ce ofera locatia. Ai nevoie de o masa de relaxare sau de tip bufet? Locul poate satisface cereri dietetice speciale, cum ar fi alimente fara gluten, alimente vegane sau alimente raw vegane. Mancarea este pregatita la fata locului si sunt utilizate ingrediente proaspete sau este nevoie de alimente comandate din alta parte. Daca va fi consumat alcool, este necesar un barman? De asemenea, este necesar sa se determine daca este un meniu impus sau se poate face o selectie.

Audiovizual / Tehnologie

Cel mai probabil vei avea nevoie de internet si tehnologie pentru o prezentare PowerPoint sau prezentari de diapozitive, videoclipuri, demonstratii sau conexiuni la Internet. Este posibil sa ai nevoie de microfoane, proiectoare, ecrane sau iluminare speciala. Discuta despre ce poate spatiul selectat pentru a si ce trebuie sa aduci din alta parte.

Cele mai citite articole

Read Previous

Implantul dentar, înlocuitorul ideal al unui dinte lipsă

Read Next

Sistemul finlandez de învățământ, cel mai bun mod de a face acum educație

Most Popular