stirile addsite logo

Idei de design pentru un living unic

Fie că locuiești într-un apartament sau la casă, camera de zi este acea încăpere care îți permite întotdeauna să experimentezi cele mai diverse idei de design, să-ți folosești creativitatea și să conturezi un spațiu care să-ți ofere senzația de acasă, atât ție, cât și invitaților tăi. Și știm cu toții că dacă îți dorești să creezi un living unic, stilul modern este acel tip de amenajare care îi poate oferi acestei încăperi confortul, practicabilitatea și ambianța de care are nevoie pentru a se transforma într-o cameră demnă de admirație. 

Dacă și tu vrei să te bucuri de confortul livingului tău, creând un spațiu unic, te invităm să-ți găsești inspirația în următoarele idei de design și să obții camera de zi mult dorită! 

Alege o combinație simplă de culori pentru un spațiu aerisit și luminos 

O caracteristică unică a livingului este decorul aerisit, iar cel mai simplu mod de a obține acest lucru este să alegi culori deschise, atât pentru pereți, cât și pentru piesele de mobilier. Culorile neutre, la fel ca și cele inspirate din natură, sunt alegeri excelente pentru un design unic. Dacă spațiul îți permite, poți include în amenajarea livingului și fotolii, perne decorative, tabureți sau pufuri în culori complementare, asigurându-te că designul general va fi unul unitar. 

Creează o atmosferă caldă prin amplasarea unui șemineu 

Chiar dacă un șemineu este mai degrabă atașat stilului clasic sau rustic, șemineele pot fi la fel de bine integrate și în amenajările moderne, pentru a crea astfel o atmosferă caldă în interiorul livingului. Un șemineu cu linii simple poate fi foarte ușor integrat în camera de zi, oferind un aspect unic și elevat încăperii. 

Integrează tapetul în amenajarea camerei de zi 

Cele mai citite articole

Dacă dorești să oferi o notă unică și originală livingului tău, tapetul este una dintre cele mai creative și ingenioase soluții de transformare a camerei de zi. De la designuri florale la modele abstracte sau geometrice, ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni dacă dorești să dai viață livingului tău. Vei reuși astfel să conturezi un living unic, cu un minim de efort. 

Optează pentru corpuri de iluminat statement în living 

Dacă vrei să creezi un decor unic al camerei de zi, poți alege să integrezi corpuri de iluminat statement, care să iasă în evidență. O lustră de efect, un candelabru voluminos sau chiar și un pendul sunt alegeri ideale dacă vrei să scoți din anonimat spațiul din sufragerie. Dacă te bucuri de un spațiu generos, poți integra chiar mai multe corpuri de iluminat, care să îndeplinească atât funcția de bază, cât și un rol estetic. 

Decorează livingul cu tablouri artistice pentru un design unic 

Tablourile impozante sunt de nelipsit atunci când vrei să oferi unicitate camerei de zi, așa că aceste piese de artă sunt o soluție cât se poate de estetică pentru pereții livingului tău. Fie că vrei să creezi o galerie din tablouri mici, fie că optezi pentru un tablou de dimensiuni mari, aceste obiecte se vor transforma cu siguranță în punctul de interes al livingului tău. 

Alege un covor interesant pentru un living spectaculos 

Covorul este o piese de decor ce poate schimba în totalitate aspectul camerei de zi, însă va trebui să te asiguri că vei face alegerea potrivită. Optează pentru un covor care să fie atât practic, cât și de impact, indiferent de formă și stil. Atâta timp cât există o armonie vizuală între elementele de decor din living, poți integra în decorul acestei încăperi cele mai diverse dimensiuni, forme și stiluri de covoare, pentru a oferi astfel unicitate livingului. 

Inspiră-te și tu din aceste idei fabuloase de design pentru un living unic, atunci când începi amenajarea camerei tale de zi. Cu siguranță vei reuși astfel să obții oaza de relaxare mult visată și să-i impresionezi pe oaspeți, dând dovadă de stil și de mult bun gust în alegerea decorului livingului. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum îți amenajezi biroul de acasă dacă lucrezi în regim remote

Read Next

Canapeaua perfecta: 8 sfaturi de achiziție

Most Popular