stirile addsite logo

Incubatorul de afaceri – Cea mai simpla metoda de a-ti infiinta un SRL online

Daca ai in minte un plan de afaceri pe care vrei sa il pui in practica, insa nu stii de unde sa incepi, Incubatorul de afaceri iti vine in ajutor cu toate informatiile si procedurile de care ai nevoie.

Tu nu va trebui decat sa oferi directia de actiune, ideea si felul in care vrei sa o materializezi, iar profesionistii nostri vor face toate demersurile necesare pentru o infiintare de SRL online. Acceseaza site-ul si descopera toate avantajele de care poti beneficia prin aceasta colaborare. Transforma-ti orice vis in realitate cu minim de investitii financiare si de efort.

De ce sa alegi Incubatorul de afaceri?

Desi poate consideri ca infiintarea unui SRL ar avea mult mai multe sanse de reusita daca alegi sa lucrezi pe cont propriu, tu fiind cel care cunoaste cel mai bine datele problemei, aceasta perceptie ar putea fi putin eronata si iata de ce.

Crearea unui SRL debutant presupune numeroase etape birocratice, logistice, aprobari, certificari si lista poate continua. Fara experienta in obtinerea acestora, termenele s-ar putea prelungi intr-atat de mult incat sa ajungi la concluzia ca nu merita efortul. De asemenea, costurile pentru a intra in posesia tuturor documentelor necesare ar putea egala investitia initiala, ceea ce nu ar fi deloc rentabil. De aceea, colaborarea cu o firma specializata te va scuti de o mare parte din efortul necesar, realizand intreaga procedura de la zero, pana in punctul final. Nu doar ca grijile si stresul sunt minimizate, dar si timpul de asteptare este cu mult redus.

Cele mai citite articole

Mai mult decat atat, comisionul perceput pentru acest serviciu este considerabil mai mic decat suma pe care ar trebui sa o atribui in cazul in care alegi sa lucrezi individual. In plus, ai posibilitatea sa achiti in rate, ceea ce iti va oferi posibilitatea sa investesti in alta directie. Toate taxele necesare sunt incluse in pret, deci nu va mai trebui sa te preocupe niciun alt aspect in afara de semnarea documentelor.

Totul se realizeaza exclusiv online, deplasarile fiind realizate de specialisti delegati in acest sens. Depunerea de cereri si solicitari, ridicarea de documente, obtinerea de aprobari si semnaturi, toate aceste responsabilitati vor fi redirectionate.

Ce presupune procesul de infiintare a unei firme?

Sa pui bazele unei firme poate fi un proces lung si anevoios. De la stadiul de idee, trebuie parcurse foarte multe etape pana ajungi sa ai ceva palpabil. Cu toate acestea, Incubatorul de afaceri a simplificat pe cat posibil intreg demersul pentru tine.

Tot ce trebuie sa faci este sa completezi datele de identificare solicitate printr-un formular specific si sa transmiti toate documentele de care va fi nevoie. Ulterior va trebui sa semnezi cererile si alte acte necesare pentru Registrul Comertului, pentru ca, ulterior doar sa astepti un raspuns. In tot acest timp comunicarea va fi nelimitata si neingradita, avand mereu informatii cu privire la stadiul dosarului.

Economisesti timp bani si efort prin recurgerea la infiintarea unui SRL online

Acum ca esti la curent cu toate avantajele de ordin practic, trebuie sa afli si despre cele de natura financiara. In prezent, te poti bucura de un pachet de doar 499 lei pentru infiintarea firmei online. De asemenea, vei putea face plata in transe, fiind nevoie de un avans la semnarea contractului de colaborare. A doua transa va trebui achitata la momentul in care primesti toate documentele finalizate. Nu va mai trebui sa ai in vedere niciun cost suplimentar pe parcurs, ceea ce presupune ca vei sti de la bun inceput cum sa iti organizezi finantele.

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce trebuie sa stii inainte sa achizitionezi statii de incarcare electrice?

Read Next

Obtine cele mai bune preturi la asigurare RCA in 2022 cu TCV

Most Popular