stirile addsite logo

Obtine cele mai bune preturi la asigurare RCA in 2022 cu TCV

Catalogata ca fiind una dintre politele obligatorii, de asigurarea RCA depinde buna desfasurare a activitatilor din trafic. Lipsa ei conduce la imposibilitatea unui sofer de a circula liber si legal atat pe drumurile nation

De asemenea, in caz de accident rutier fara victime, nu se va putea incheia o intelegere amiabila intre cei implicati, fiind absolut obligatorie interventia autoritatilor, care vor aplica sanctiunile aferente. TCV vine in ajutorul tuturor participantilor la trafic cu cele mai bune preturi la asigurare RCA 2022.

Ce reprezinta asigurarea RCA?

Este un document de care depinde circulatia legala pe drumuri din Romania si nu numai. Aceasta polita se activeaza in momentul in care are loc un eveniment nefericit in trafic, care s-a soldat cu daune materiale pentru victima. In acest caz, persoana asigurata ii poate oferi polita proprie persoanei vatamate pentru a-i acoperi despagubirile financiare. Mai exact, casa de asigurari va fi cea care va suporta toate cheltuielile de reparatii pe care victima va trebui sa le faca in urma accidentului. Astfel, asiguratul nu va trebui sa plateasca nimic in plus la fata locului. Costurile totale se vor esalona anual in valoarea asigurarii. Asadar, cu fiecare accident provocat, asiguratul va plati tot mai mult anual la momentul in care trebuie sa reinnoiasca contractul RCA.

De ce trebuie sa detii o asigurare RCA valabila?

Cele mai citite articole

Cel mai important aspect cand vine vorba de necesitatea unei asemenea polite este faptul ca este un document impus de lege. Cu alte cuvinte, absenta ei poate atrage dupa sine sanctiuni atat sub aspect financiar, cat si confiscarea certificatului auto. Asadar, daca circuli fara asigurare este foarte probabil ca repercusiunile sa fie mult mai mari decat valoarea documentului in sine.

Cum intri in posesia unei asigurari RCA de la TCV?

Cu TCV procesul de a deveni asigurat cu drepturi depline s-a simplificat considerabil. Toate demersurile se realizeaza online, ceea ce inseamna ca nu va trebui sa te deplasezi din propria locuinta pentru niciuna din etapele birocratice necesare. Tot ce trebuie sa faci este sa iti creezi un cont unic pe site-ul tcv.com.ro, unde vei selecta tipul de polita pe care vrei sa il inchei. Ulterior, iti va fi generat un formular pe care va trebui sa il completezi atat cu date personale, cat si cu informatii specifice despre automobilul pe care il detii. In acest punct vor fi generate o serie de preturi de la mai multe societati de asigurari.

Perioada de valabilitate variaza de la una pana la 12 luni; la fel si preturile. De aceea, pentru a avea garantia ca beneficiezi de cea mai buna oferta disponibila, te poti folosi de calculatorul RCA disponibil pe site. Acesta te va ajuta sa afli ce costuri trebuie sa achiti in cazuri particulare, in asa fel incat sa alegi varianta cea mai avantajoasa pentru situatia ta. Odata selectata oferta, nu va mai trebui decat sa semnezi contractul si sa achiti contravaloarea solicitata. Din acest punct, asigurarea este valabila si tu poti circula linistit, avand dovada pe email.

De ce sa alegi TCV pentru a incheia o asigurare auto?

Exista nenumeroase argumente care demonstreaza faptul ca TCV este cel mai potrivit broker de asigurari auto si nu numai. Profesionalismul, experienta si implicarea sunt doar cateva dintre principalele valori care definesc activitatea. Cu toate acestea, cel mai important factor il reprezinta faptul ca aduna intr-un singur loc cele mai bune oferte existente pe piata, in asa fel incat clientul sa poata face o alegere constienta si bine fundamentata. Si metodele de calculare RCA disponibile reprezinta de asemenea un avantaj considerabil pentru oricine are nevoie sa incheie un astfel de contract.

Cele mai citite articole

Read Previous

Incubatorul de afaceri – Cea mai simpla metoda de a-ti infiinta un SRL online

Read Next

Beneficiaza de profesionalismul si vigilenta evaluatorilor ANEVAR de la Investpoint

Most Popular