stirile addsite logo

Parcarea privată: Cum să ai o afacere inovatoare într-o piață aglomerată

Afacerile de tipul parcărilor private sau închirierea locurilor de parcare pentru doritori pe termen limitat este una dintre cele mai profitabile idei de business la ora actuală. Doar că aceasta a devenit din ce în ce mai utilizată, astfel ca piața începe să se aglomereze, mai ales în orașe mari în care numărul mașinilor este foarte mare.

Dacă ai un teren și te tentează totuși o astfel de afacere, una dintre cele mai bune idei este de a te baza pe diverse inovații cu ajutorul cărora să atragi clienți. O alta este să te orientezi către orașe de dimensiuni medii și care se află în plin proces de dezvoltare economică, însă și acolo există concurență. Așadar, indiferent de varianta aleasă, iată cum poți oferi servicii la care alții poate nu s-au gândit încă.

Inovații pe care le poți aduce unei afaceri de tip parcare privată

Abonamentele personalizate – o soluție pe placul clienților

Ca antreprenor, cu siguranță știi că oamenilor le place să beneficieze de planuri personalizate care să îi facă să se simtă diferit de majoritate. Aceasta este o strategie care va funcționa în cadrul unei afaceri de tip de parcare privată. Iar acest lucru se poate realiza prin oferte diverse de abonamente, însă nu în stilul clasic în care clientul poate alege perioada contractuală mai lungă în schimbul unor prețuri mai mici, ci în baza unor servicii adiacente de care pot beneficia la alegere. De exemplu, accesul la o boxă sau un spațiu de închiriat mai mare, unde își poate păstra și bicicleta sau alte articole asemănătoare.

Eliminarea factorului uman cât mai mult din interacțiunea cu clientul

Cele mai citite articole

Automatizarea este una dintre cele mai inovatoare soluții pe care te poți baza pentru o afacere de tipul parcării private, astfel că personalul va interveni doar când este cu adevărat nevoie. Cum poți face acest lucru? Pentru început prin montarea unor bariere automate pentru acces. Astfel, fiecare client va avea un card cu ajutorul căruia să intre și să iasă ușor. Una dintre cele mai bune soluții sunt barierele automate de la Cameromania care sunt disponibile în mai multe variante, astfel încât să oferi servicii cu adevărat inovatoare celor care aleg să îți folosească serviciile.

Serviciile adiționale oferite în cadrul parcării

Deși parcarea în sine este o afacere profitabilă, ceea ce va atrage clienții este ce te diferențiază de competiție. Astfel, acum că mulți români se îndreaptă spre mașinile electrice, o idee este montarea unei stații de încărcare pentru aceasta. De asemenea, accesul la o spălătorie în incinta parcării este o altă soluție pe care mulți o vor aprecia.

O afacere profitabilă înseamnă să te folosești de toate avantajele pe care ți le oferă inovația, iar parcările private sunt una dintre cele mai bune idei de antreprenoriat. Atunci când alegi să personalizezi cât mai mult serviciile pe care le oferi, aceasta poate deveni și mai bănoasă. Așadar, integrează una sau mai multe din soluțiile de mai sus pentru a te face remarcat pe piață.

Sursa foto: cameromania.com

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce șanse are Casper Ruud să câștige US Open 2023? Norvegianul, eliminat prematur la Wimbledon

Read Next

5 accesorii necesare pentru refacerea instalației de apă rece

Most Popular