stirile addsite logo

Personalizarea si accesorizarea camerei copiilor

Personalizarea si accesorizarea camerei copiilor

Camera copiilor presupune un spatiu sigur pentru acestia, un loc placut si confortabil in care sa-si desfasoare activitatile specifice varstei. Astfel, acordand atentei fiecarui aspect, de la asigurarea prizelor, inaltimea optima a intrerupatoarelor si corpurile de iluminat potrivite, pana la dulapioarele pentru jucarii, pat, birou, dar si accesorii, toate  vor fi bine alese, tinand cont de preferintele celor mici, de varsta acestora si de preocupari.

Camera fetitelor

Pentru o mica domnisoara, se va opta pentru o cromatica vesela, in tonuri deschise, pentru un mobilier practic si usor de intretinut, cu un pat comod si multe rafturi pentru hainute si jucarii. Biroul va fi ales si pozitionat astfel incat sa asigure expunerea la lumina naturala si o postura corecta a corpului. 

Insa, farmecul si personalitatea camerei vor fi date de alegerea accesoriilor specifice amenajarii interioare. Tablouri, postere, perne decorative, desene pe pereti, carpete si covorase, toate va vor ajuta sa accesorizati camera, iar atunci cand doriti sa achizitionata un fotoliu copii, veti avea posibilitatea sa alegeti unele dintre cele mai interesante si comode fotolii din plus, simple sau extensibile, pentru mici si mari, personalizate cu chipurile celor mai indragite personaje din povesti si filme animate.

Camera pentru baieti

Cele mai citite articole

Micii nazdravani au nevoie de un spatiu bine amenajat si utilat, astfel incat sa se poata juca, relaxa si distra asa cum isi doresc.  Veti alege unmobilier solid, bine compartimentat si montat, astfel incat cei mici sa isi poata depoyita ordonat toate lucrusoarele. Mesele de activitati reprezinta o varianta foarte buna de joaca, plina de creativitate si imaginatie.  

Cromatica aleasa pentru camera baietilor, va inclina spre tonuri placute de albastru si verde, asortate placut intre mobilier, tamplarie si podea. Daca aveti doi pusti, puteti opta pentru varianta paturilor suprapuse, oferindu-le astfel mai mult spatiu pentru joaca.  

Pe langa paturi, puteti accesoriza camera cu un model de fotoliu copii destinat fiecarei etape de varsta. Modelele din plus pentru bebelusi, cele extensibile pentru pustii mai mari sau cele fixe, va ofera posibilitatea alegerii unora dintre cele mai fascinante si comode fotolii, in forme dintre cele mai interesante si atragatoare. 

Personajele indragite din desene animate si eroii din filme, dau un plus de originalitate fotoliilor, fiecare mic nazdravan descoperindu-şi modelul si forma preferata. Astfel indiferent de varsta copiilor dumneavoastra, modelele, formele si cromatica fotoliilor  din plus puse la dispozitie, va dau posibilitatea de a alege cel mai comod, prietenos si relaxant fotoliu, foarte placut  si colorat, sigur pentru cei mici, usor de intretinut si depozitat, gata oricand pentru cateva clipe de odihna sau pentru o joaca vesela si plina de bucurie.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să faci achiziții smart de Black Friday 2021

Read Next

Rutina de îngrijire masculină: 5 pași de urmat

Most Popular