stirile addsite logo

Avantajele unui odorizant profesional pentru maşină

Avantajele unui odorizant profesional pentru maşină

Atmosfera pe care o trăieşti în timpul călătoriilor cu maşina depinde de mai mulţi factori. În special când eşti la volan, toate simţurile sunt utilizate la maximum. Calitatea acestei experienţe depinde şi de aerul pe care îl respiri. Dacă în habitaclu este un aer închis sau viciat de anumite mirosuri acumulate în timp, va apărea senzaţia de disconfort, iritare şi nervozitate în trafic. Iată câteva motive pentru care odorizantele profesionale reprezintă alegerea naturală în maşina ta.

Nu folosesc substanţe chimice

Dacă doreşti doar o explozie de diferite arome într-un spaţiu micuț cum este habitaclul maşinii, ai la dispoziţie o listă lungă de produse, de la brăduţi parfumaţi până la dispensere sofisticate. Însă pe lângă mirosul frumos pe care îl vei simţi, rişti să inhalezi şi o mulţime de vapori chimici care pot cauza de la disconfort şi migrene până la probleme reale de sănătate. Un odorizant profesional de maşină te scuteşte de această grijă deoarece nu emană arome plăcute obţinute în laborator, ci parfum de origine naturală, obţinut din plante. Aşadar, condiţiile sunt sigure pentru sănătatea ta şi a pasagerilor tăi în timpul deplasării cu maşina.

Purifică aerul 

În special atunci când circuli cu maşina prin traficul urban aglomerat, plămânii tăi ajung să inhaleze noxele celorlalţi participanţi la trafic. Nu eşti ferit de pericole nici când maşina staţionează sau instalaţia de climatizare nu este folosită câteva zile la rând. În acest caz, pot apărea bacterii periculoase pe tubulatură, care la următoarea pornire vor fi ventilate în interior. Un aparat odorizare auto cu parfum şi adaptor inclus purifică aerul din interior, reducând riscurile expunerii la particulele de praf, bacterii şi virusuri.

Poți face aromaterapie la bord

Cele mai citite articole

Uleiurile aromatice sunt o prezenţă tot mai constantă în viaţa noastră. Acasă, la birou şi în marile centre comerciale se difuzează diverse arome. A fost doar un pas până când tehnologia s-a adaptat la mediul auto prin conectarea unui aparat de aromaterapie de dimensiunile potrivite la priza de 12V. Astfel, fie că parcurgi rutina zilnică a navetei către grădiniţă, şcoala copiilor sau serviciu sau că mergi într-o călătorie mai lungă în vacanţă sau în interes profesional, poţi beneficia de efectele uleiurilor esenţiale din plante. Pentru orice tip de drum poţi găsi un beneficiu important. Spre exemplu, la orele de vârf, când toată lumea este stresată din cauza traficului infernal urban, te poţi calma datorită acţiunii liniştitoare pe care o au anumite uleiuri difuzate în maşină. La fel de important este ca în timpul drumurilor lungi şi obositoare să rămâi concentrat. Acest lucru este posibil tot prin aceeaşi metodă, alegând plantele potrivite.

Te ajută să-ți personalizezi mașina

Dacă ai o personalitate puternică şi doreşti să fii o prezenţă notabilă oriunde te-ai duce, amprenta propriului parfum poate fi sesizată chiar şi în maşină. Este dovedit faptul că anumite parfumuri pot avea efect asupra stării de spirit a celor care intră în contact cu ele. Tehnica este utilizată de marile magazine, care folosesc o serie de arome pentru o mai bună cooperare cu clienţii. Aşadar, dacă parfumul pe care îl porţi este doza ta de încredere dimineaţa, iar familia şi colegii te identifică şi datorită acestui aspect, de ce să nu profiţi de modalitatea de a-ţi personaliza maşina tocmai prin atmosfera din habitaclu? În acest fel, toţi cei care urcă în maşină te vor asocia cu aroma unică de fiecare dată.

Odorizantul profesional este unul dintre cele mai utile accesorii pentru maşina ta. Indiferent că vorbim despre drumurile zilnice la serviciu sau cumpărături sau de călătorii de sute de kilometri, experienţa ta la volan şi a pasagerilor în habitaclu este vizibil îmbunătăţită. Aparatul nu doar emană parfum plăcut, ci îmbunătăţeşte întreaga atmosferă. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Ce este contractul de comodat – Model Comodat în WORD

Read Next

Cum economisești consumul de gaz în lunile cele mai reci?

Most Popular