stirile addsite logo

Costum de baie modern și atractiv

Costum de baie modern și atractiv

Deoarece arăți multă piele în orice costum de baie pentru femei, culoarea este importantă pentru a arăta elegant. Din acest motiv, vei găsi o selecție exclusivă de culori în magazinul online paisishop.ro. Nuanțele întunecate și îndrăznețe arată bine pe femeile cu piele întunecată. Dacă vrei să ieși în evidență, alege un model în nuanțe deschise pentru a crea un contrast atrăgător față de bronzul tău. 

În cazul în care pielea ta este deschisă și te bronzezi greu, se recomandă costume de baie colorate. De asemenea, alege costumele de baie care să se potrivească nuanței tale de păr, pentru a da aspectului o impresie generală armonioasă. Dacă ai părul roșcat, de exemplu, costumele de baie în nuanțe de verde arată atrăgătoare, în timp ce femeile blonde pot opta pentru nuanțe de albastru. Femeile brunete, pe de altă parte, ar trebui să aleagă tonurile calde. 

Costume de baie cu imprimeuri deosebite

Imprimeurile estivale, materialele aerisite și culorile strălucitoare sunt pentru costumul de baie pentru femei din acest an. Paisi îți oferă multe modele de costume de baie moderne care sunt perfecte pentru plajă sau ștrand. În selecția magazinului online vei găsi multe modele atractive și romantice. Șnururile delicate conferă costumului de baie o notă feminină și elegantă. Costumele de baie cu modele florale colorate sau imprimeuri animale neobișnuite sunt deosebit de populare în acest an.

Cele mai citite articole

Fie cu flori colorate încântătoare, fie cu un design extravagant în tonuri bogate sau cu print animal, costumele de baie elegante sunt garantate pentru a te face atrăgătoare și la modă pe plajă. Fie cu modele colorate și atrăgătoare, în nuanțe subtile de culoare, precum negru, albastru și verde sau cu decorațiuni feminine, costumele de baie moderne sunt îmbrăcămintea potrivită pentru fiecare doamnă conștientă de modă. 

Costumele de baie de înaltă calitate de la Paisi sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme, culori și modele. Costumele de baie elegante, cu modele înflorite, imprimeuri grafice și culori bogate, luminoase, vor atrage atenția tuturor pe malul mării.

De asemenea, ar trebui să cumperi costume de baie șic, care să se potrivească stilului tău personal. Produsele sunt create cu decupaje, întregi sau din două piese.  Îmbrăcăminte de baie la fel de sexy ca și lenjeria delicată, pune în evidență avantajele tale feminine și îți dă încredere în tine. 

Pentru a te simți bine în pielea ta în apă și pe plajă, nu trebuie să transpiri în fiecare zi în sala de sport. Mai degrabă, poți profita de micile trucuri ale lumii modei pentru a-ți accentua formele ciocolatii. Costumele de baie cu inserții de formă de susținere și slipul cu tăieturi preformate îți flatează curbele și atrag atenția asupra a ceea ce este atrăgător în mod special la tine: un decolteu complet, o talie îngustă sau umeri bine formați. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Leadership – viziune și strategii

Read Next

Baterii auto cu tehnologie Start-Stop

Most Popular