stirile addsite logo

Gentile de dama pentru 2020. Care mai sunt tendintele modei in materie de genti?

Geanta este unul dintre cele mai purtate si mai cautate accesorii feminine. Nicio femeie care se respecta nu va pleca din casa fara o geanta asortata cu tinuta ei. Gentile, spre deosebire de alte accesorii trebuie sa fie mereu la moda, mereu in trend, nu e suficient sa avem trei sau patru genti, cu cat mai multe, cu atat mai bine. Pentru anul 2020 specialistii in moda au facut deja alegerile in materie de genti dama, astfel ca doamnele si domnisoarele pot deja sa isi aleaga modelele pentru anul viitor.

Ce se va purta in 2020? Marimea nu mai conteaza, gentile colorate si cu imprimeuri vor fi in prim-plan, la fel si unele modele de genti dama ceva mai indraznete. Geanta tip sling va avea neaparat imprimeuri, va fi mare, va fi colorata, dar nu cu foarte multe nuante.

In general gentile tip sling sunt pentru persoanele ceva mai tinere, care au curajul sa iasa din anonimat si sa se afiseze purtand gentile care le reprezinta personalitatea. In contrast cu gentile tip sling, cele micro sunt utile pentru bijuterii sau bani, dar pot fi un accesoriu excelent daca ai o tinuta minimalista.

Cele mai citite articole

Cromatica e importanta aici, ele trebuie sa se asorteze cat de bine posibil cu toata tinuta purtata la diverse evenimente.

La categoria grea pe 2020 intra si geanta supradimensionata, geanta care va fi vedeta sezoanelor viitoare, asta pentru ca poti pune in ea orice si e mai usor sa organizezi si sa gasesti un anumit lucru daca ai atat de mult loc la dispozitie.

Gentile slouchy reinterpretate vor fi la moda cu siguranta in 2020, geanta pouch e deja un succes pe piata, deci nu avea cum sa lipseasca din colectia de anul viitor.

Nu trebuie sa ne ferim sa le alternam, sa cautam cele mai inspirate evenimente la care sa purtam gentile potrivite pentru anul 2020; totul tine de imaginatie si de preferintele fiecarei doamne sau domnisoare.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum gasim un notar bun in Bucuresti si cum ar trebui sa fie?

Read Next

Alege un cos cadou special pentru persoanele dragi de Craciun

Most Popular