stirile addsite logo

Hoverboard-ul este un cadou ideal pentru copii și adulți. Ce fel de model să cumperi?

Hoverboard-ul este un cadou ideal pentru copii și adulți. Ce fel de model să cumperi?

Versiuni electrice ale echipamentelor sportive populare – biciclete, scutere sau hoverboard-uri sunt din ce în ce mai des alese de utilizatorii de toate vârstele. Aceste dispozitive îți permit să te deplasezi dintr-un loc în altul fără eforturi mari și sunt, de asemenea, un gadget atrăgător, care oferă o mulțime de distracție. 

Hoverboard-urile sunt mici, ușoare, arată minunat și urmăresc mișcările posesorului fără a utiliza volanul sau pedalele. În ciuda numeroaselor avantaje, acestea au și un dezavantaj – sunt scumpe și, prin urmare, achiziționarea lor ar trebui să fie bine gândită și analizată în funcție de cei mai importanți parametri. Ce trebuie să cauți atunci când cumperi un hoverboard electric pentru un băiat sau o fată?

Skateboard electric pentru copii – merită?

Ce este mai exact un hoverboard electric? Este un dispozitiv mic, sau mai bine zis un vehicul, echipat cu două roți și un motor (adesea și două motoare). Popularul hoverboard este alimentat de baterii încorporate. 

Cele mai citite articole

Gadget-ul electric pentru copii este controlat prin apăsarea și înclinarea acestuia înainte, înapoi și lateral. Viteza și accelerația depind de unghiul de înclinare al platformei pe care stă utilizatorul. Conducerea acestuia nu este dificilă, dar necesită stăpânirea unor mișcări de bază, care pot cauza unele probleme începătorilor.

După cum s-a menționat mai devreme, skateboard-urile electrice pentru copii nu sunt cele mai ieftine dispozitive, deci este mai bine să citești avantajele și dezavantajele acestor tipuri de gadgeturi înainte de a le cumpăra, pentru a lua o decizie pe deplin informată. Mai jos îți este prezentat un rezumat al celor mai importante caracteristici ale unui hoverboard de 10 inch.

Avantajele și dezavantajele skateboard-urilor electrice

BENEFICII

  • sunt disponibile în diferite variante care diferă în ceea ce privește aspectul, dimensiunea, dimensiunea roții, sarcina maximă, precum și autonomia și viteza maximă,
  • sunt ușoare și mici – ocupă puțin spațiu și pot fi ușor depozitate și transportate,
  • îți permit să te deplasezi dintr-un loc în altul fără eforturi mari,
  • pot fi utilizate atât de adulți, cât și de copii,
  • a merge cu un skateboard electric este foarte distractiv.

DEZAVANTAJE

  • învățarea de a conduce pe acest tip de dispozitiv poate fi la început un pic problematică,
  • skateboard-urile electrice sunt scumpe.

Hoverboard pentru copii – la ce vârstă?

Hoverboard-ul pentru copii diferă de modelele pentru adulți nu numai prin dimensiuni, ci și prin viteza care poate fi atinsă prin deplasarea pe ele. Conducerea pe acest tip de dispozitiv este sigură, dar necesită învățarea și stăpânirea mișcărilor. 

Mulți părinți se întreabă dacă un hoverboard pentru un copil de 5 ani este o idee bună. Totul depinde de dispozitivul selectat. Gadgeturile mici concepute pentru copii vor fi ușor de învățat chiar și pentru câțiva ani. Este important ca cel mic să fie sub supravegherea unui adult la începutul plimbării pe skateboard-ul electric. De asemenea, este importantă o protecție suplimentară sub formă de cască și tampoane pentru brațe și picioare.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum să hidroizolezi o terasă?

Read Next

Cum să îți monitorizezi corect casa în timpul vacanței?

Most Popular