stirile addsite logo

In ce scop inchiriezi o hala industriala si de ce criterii trebuie sa tii cont?

In ce scop inchiriezi o hala industriala si de ce criterii trebuie sa tii cont?

Una dintre cele mai importante alegeri ale reprezentantilor unei afaceri este inchirierea spatiului in care urmeaza sa se desfasoare activitatea sau sa se depoziteze materialele sau produsele. Din ce in ce mai multe afaceri se dezvolta in Romania in domeniul industrial, afaceri care necesita hale de inchiriat Timisoara pentru desfasurarea in cele mai bune conditii ale activitatii. Reprezentantii marilor afaceri si cei ai companiilor mici si mijlocii iau in calcul aceasta varianta, a inchirierii, astfel incat raportul calitate-pret sa fie cat mai avantajos.

Cum se inchiriaza hala industriala?

Reprezentantii afacerilor care necesita un spatiu de depozitare trebuie sa ia in calcul, in primul rand, gasirea unei companii care sa le ofere servicii pe masura asteptarilor, iar aceasta este o companie importanta, care isi extinde activitatea de consultanta imobiliara si in mediul online, activand in diferite orase ale tarii.

In vederea inchirierii halelor industriale si a spatiilor de depozitare, clientii trebuie doar sa acceseze site-ul si sa vada toate conditiile de inchiriere, precum si posibilitatea de extindere a afacerii, conditiile de parasire a spatiului sau de negociere a chiriei. Clientii care opteaza pentru inchirierea unei hale sunt cei care nu mai fac fata expansiunii businessului si nu au suficient loc pentru echipamente, utilaje si pentru produsele finite ale companiei.

Cele mai citite articole

Criterii de inchiriere a unei hale industriale

Halele industriale de inchiriat trebuie alese in functie de unele criterii clar stabilite. Asadar, chiriasii trebuie sa ia in calcul nu numai spatiul disponibil, ci si valoarea chiriei lunare in lei sau in euro, amplasarea spatiului si accesibilitatea locatiei, atat cu masina proprietate personala, cat si cu mijloacele de transport in comun.

Hala industriala trebuie sa aiba o suprafata inchiriabila suficient de mare pentru extinderea afacerii si sa beneficieze de suficient de multe locuri de parcare, atat pentru personalul firmei, cat si pentru furnizori, dar si de un spatiu pe care sa se poata intre cu o masina de mare tonaj, pentru a incarca sau a descarca marfa.

Este foarte important ca spatiul de depozitare sau hala industriala sa dispuna si de servicii de paza si protectie, precum si de servicii de intretinere si de curatenie, astfel incat clientii sa fie multumiti de alegerea facuta. Se va lua in considerare metoda de incalzire in perioada iernii si existenta unor aparate de aer conditionat pentru perioada de vara. In plus, nu trebuie scapata din vedere posibilitatea de a extinde perioada chiriei.

In concluzie, spatiul industrial ideal de inchiriat in Timisoara nu trebuie sa fie amplasat in mijlocul orasului sau sa aiba diverse alte caracteristici care tin de design si de atragerea clientilor, pentru ca este, pur si simplu, un spatiu de depozitare sau de desfasurare a activitatii, care este vizitat exclusiv de personal si de furnizori sau colaboratori, in foarte rare cazuri de catre clienti.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum recunosti si cum alegi un ceas de dama Orient bun?

Read Next

Avantajele incalzirii pe baza de peleti din lemn

Most Popular