stirile addsite logo

Plasează pariuri online pe Formula 1

De peste 70 de ani iubitorii întrecerilor automobilistice urmăresc cu mare interes fiecare sezon nou de Formula 1. De-a lungul istoriei, competițiile specifice au oferit multă adrenalină, spectacol și surprize. Cum diversificarea întrecerilor sportive și obiceiurile tinerei generații nu au făcut să scadă interesul pentru domeniu, astăzi pasionații acestui sport plasează pariuri online și urmăresc competițiile live, pe internet.

Cei care își doresc să parieze pe întreceri Auto-Moto au acum la dispoziție o variantă mult mai practică și mai accesibilă de joc, pusă la dispoziție de platformele de pariuri online. Aici verificarea cotelor pentru pariuri formula 1 este mult mai simplă și există mult mai multe oportunități de joc, cu bugete mai ușor de ținut sub control.

În cazul în care vrei să pariezi și tu pe acest gen de întreceri automobilistice, anul acesta ai la dispoziție 23 de circuite, 2 intrate nou și clasicele pariuri pe Campionatul Mondial al Piloților sau World Drivers’ Championship și Campionatul Mondial al Constructorilor sau World Constructors’ Championship.

Cei care vor să își extindă paleta de opțiuni, pot paria și pentru întreceri din categoriile inferioare, cum sunt cele pentru Moto GP World Championship, Speedway World Championship, Nascar, Moto GP Outrights, Supercars.

De ce să plasezi pariuri pe Formula 1?

Există suficiente motive pentru a alege să pariezi pe acest tip de competiții. Primul și poate cel mai important este că îți plac acest gen de întreceri și le urmărești întotdeauna cu interes. Și cum acest lucru poate veni și cu posibilitatea de a te distra sau de a-ți testa flerul, poți încerca să acompaniezi pasiunea și cu un pariu pe echipa câștigătoare sau pe pilotul învingător, pe fiecare circuit sau la final de sezon.

Cele mai citite articole

Și chiar dacă pentru mulți, rezultatele par simplu de anticipat, în realitate, la vârf, există întotdeauna lupte foarte strânse și schimbări spectaculoase de situație.

La ora actuală, printre cei mai valoroși și bine cotați piloți menționăm pe Sergio Perez, Fernando Alonso, Charles Leclerc, Lewis Hamilton, George Russell, Carlos Sainz, Lance Stroll, Esteban Ocon, Pierre Gasly, Lando Norris. La capitolul echipe cele mai bine cotate rămân: Mercedes, Red Bull, McLaren și Ferrari.

În cazul în care vrei să fii la curent cu domeniul, există multe informații și aprecieri privind cursele și evoluția clasamentului, astfel încât să îți pot face o idee mai generală asupra desfășurării întrecerilor.

În cazul în care ești în căutarea unei platforme pe care să pariezi pe Formula 1, ai la dispoziție Betfair. Aici găsești cote pentru toate competițiile programate și poți paria în sistem online. Condițiile pentru a face acest lucru este să ai vârsta minimă regulamentară de 18 ani, să îți deschizi și activezi un cont.

Spre deosebire de variantele clasice de pariuri, online poți paria oricând, la orice oră, fără să mai fie nevoie să te deplasezi. În plus poți beneficia și de numeroase bonusuri și promoții, pe care la agențiile de pariuri stradale nu ai să le găsești niciodată.

Nu pierde însă niciodată din vedere că pariurile sportive implică rezultate probabile. Joacă responsabil și echilibrat, cu un buget pe care să îl ții mereu sub control.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cumpărături pentru masa de Paște

Read Next

7 beneficii ale consumului de ceai de salvie

Most Popular