stirile addsite logo

4 tipuri de cămăşi albe pe care trebuie

Există o  multitudine de cămăşi pentru bărbaţi pe care trebuie să le poţi purta alături de costume sau pantaloni casual. Poţi descoperi o gamă largă de astfel de produse pe site-ul Gama.ro, de unde poţi alege cămăşile în funcţie de stilul personal. Gama este o firmă din Sibiu, care a luat naştere în 1991 şi care are atât modele clasice, cât şi moderne. Experienţa îndelungată şi pasiunea pentru haine a condus producţia către excelenţă. Poţi selecta 4 tipuri de cămăși albe barbati  care te vor ajuta în orice gen de împrejurare. 

Iată care sunt cele 4 genuri de cămăşi perfecte pentru garderoba ta şi modul în care le poţi asorta:

  1. Cămașă din bumbac regular

O cămaşă albă regular este una dintre cele mai folosite în orice tip de împrejurare. Poţi să te bucuri de o asemenea cămaşă zi de zi, alături de blugi, de pantaloni casual sau cu costume. Poţi să o porţi cu cravată sau fără, în funcţie de stilul tău personal. În funcţie de locul de muuncă, o poţi asorta şi cu vestă casual sau cu alte articole de îmbrăcăminte specifice ţie. O poţi folosi la cumpărături, la plimbare sau la un prânz alături de o persoană dragă. 

2. Cămașă cu inserţie pentru guler în contrast

Cele mai citite articole

Cămaşa albă cu inserţie pentru guler este una dintre cele care te ajută să construieşti un outfi interesant. Cămaşa este albă, dar culoarea contrastantă a gulerului îţi dă o notă de eleganţă şi stil unic. O să te poţi bucura de o asemenea cămaşă alături de pantaloni slim fit sau costum în culoarea inserţiei. Poţi alătura mai multe nuanţe din aceeaşi gamă şi vei alcătui ţinute deosebite. 

3. Cămaşa slim fit

Poţi alege să porţi o cămaşă slim fit pentru un aspect modern şi pentru a construi outfit-uri în care să te simţi bine, indiferent de ocazie. O astfel de cămaşă poate să fie alăturată unui sacou cu acelaşi tip de croială sau unor pantaloni cu detalii interesante. O să poţi purta acest tip de ţinută la ocazii speciale, la ieşirile în oraş sau la întâlnirile importante pentru tine. Te vei bucura de atenţie întreaga zi sau seară, atunci când alegi să porţi o asemenea cămaşă albă slim fit.

4. Cămaşa cu butoni

Vei decide să porţi camasi barbati  cu butoni pentru ocaziile deosebite, elegante. O să ai parte de rafinament şi de o stare de bine atunci când ai o cămasă potrivită pentru evenimentul la care participi. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Unde găsim anvelope Pirelli?

Read Next

Afla care sunt cele mai bune tratamente naturopate pentru diabet!

Most Popular