stirile addsite logo

6 produse de machiaj care nu trebuie să lipsească din geanta unei doamne

Te gândești uneori că geanta ta de umăr, de zi cu zi, e prea grea și ascunde uneori lucruri care nu sunt atât de indispensabile? S-ar putea să ai dreptate, mai ales dacă ești o persoană căreia îi place să aibă toate lucrurile sub control.

Cu toate acestea, o serie de produse de machiaj trebuie să se regăsească oricând în geanta doamne sau domnișoare, pentru ca aceasta să arate impecabil în orice moment. Chiar dacă îți pregătești minuțios un make-up când pleci de acasă, un mic kit cu câteva produse de bază, pe care să îi ai la îndemână în orice moment, te va ajuta să-ți reîmprospătezi machiajul oricând pe parcursul zilei, pentru un look fresh și îngrijit. Doar îți dorești să arăți impecabil și pentru întâlnirea de mai târziu cu iubitul tău, nu-i așa?

Iată care sunt produsele de machiaj care nu trebuie să lipsească nicicând din geanta ta, pe parcursul zilei.

1.Un creion pentru conturul delicat al ochilor

Machiajul te ajută să conturezi și să-ți evidențiezi trăsăturile feței, chiar dacă este vorba de un make-up de zi, cât mai natural și simplu. Folosește creionul contur pentru a sublinia discret linia și conturul ochilor, indiferent de culoarea acestora. 

De exemplu, un creion contur în nuanțe de negru sau maro este potrivit pentru machiajul ochilor căprui sau negri, dar la fel de potrivit este și unul în nuanțe mai puțin obișnuite: albastru cobalt, violet sau albastru închis. Dacă ai ochii deschiși la culoare folosește culori calde, marine sau în tonuri de ocru, ori un contur negru, fin, care-ți va accentua privirea. 

2. Mascara 

Potrivit și  pentru zilele obișnuite la birou și de nelipsit pentru ocazii speciale, un mascara este produsul indispensabil unui make-up reușit. Acesta accentuează și definitivează machiajul, pe lângă faptul că oferă privirii unei femei acel aspect sexy care transmite faptul că aceasta are încredere de sine. 

Asigură-te că un mascara face parte din trusa ta de machiaj zilnică, fie că aplici unul pentru alungire sau conturare în zilele obișnuite de la job, fie că folosești unul cu accente dramatice, ce dau volum genelor, pentru ieșirile tale în timpul serii. 

3. Un ruj, în funcție de preferințele tale de culoare și textură

Rujurile în diverse culori sau texturi au făcut parte din arsenalul de frumusețe al oricărei femei în toate timpurile, deci e obligatoriu să se regăsească și în trusa ta zilnică de machiaj. 

Cele mai citite articole

Alege rujuri cu textură cremoasă, care asigură buzelor nivelul de hidratare de care au nevoie, sau optează pentru rujuri rezistente la transfer, care persistă timp de mai multe ore și a căror culoare nu se estompează în timp, dacă nu vrei să ai bătăi de cap cu aplicarea lor prea frecventă.

Indiferent de alegerea ta, un ruj de calitate este categoric, un accesoriu de nelipsit din geanta unei doamne sau domnișoare! Îți conferă feminitate și încredere în tine, pe lângă senzația de confort și aspectul impecabil al buzelor pentru întreaga zi. 

4. Balsam sau tratament pentru buze

Din ritualul și trusa ta de îngrijire zilnică trebuie să facă parte și un balsam sau un tratament hranitor pentru îngrijirea buzelor, mai ales atunci când folosești în mod frecvent rujuri cu textură mată. Balsamul sau un tratament de buze calitativ le conferă un aspect sănătos și catifelat, și le oferă îngrijirea de care acestea au nevoie. 

Oricare ar fi textura rujului pe care îl folosești în mod obișnuit, fă-ți un obicei din a aplica înainte de acesta și un balsam ori un tratament hrănitor. Vei vedea că oferă buzelor hidratarea, catifelarea și confortul de care acestea au nevoie, deci nu uita să adaugi un astfel de produs în trusa ta zilnică de machiaj.

5. Creion corector

Un creion corector trebuie să facă și el parte din trusa de îngrijire pe care o porți cu tine în mod frecvent. Acesta ajută la estomparea și ascunderea micilor imperfecțiuni ale pielii, deci este un aliat de nelipsit pentru ca tu sa te bucuri de un machiaj impecabil pe tot parcursul zilei. 

De exemplu, un iluminator ascunde cearcănele și conferă instantaneu luminozitate zonei de sub ochi, iar un produs cu pigmenți sidefați difuzează lumina și ajută la camuflarea imperfecțiunilor, oferind efectul de ochi odihniți. Nu uita să ascunzi un creion corector în trusa ta obișnuită de machiaj, și să îl folosești la nevoie.

6. Pudră sau blush de obraz

Pentru a definitiva aspectul machiajului tău de zi, nu uita să ai în geantă și o pudră sau un blush pentru obraz. Acesta te ajută să conturezi discret și elegant forma feței, de aceea este important să ai cu tine un astfel de produs în mod constant. 

De exemplu, o pudră cu finisare mată te ajută să controlezi nivelul de sebum al feței pe parcursul zilei, iar anumite tehnologii inovative folosite în astfel de produse permit trecerea luminii și reflectă nuanța naturală a tenului, conferindu-i un aspect sănătos, fără imperfecțiuni. La fel, un blush în nuanțe calde, care conține pigmenți ce reflectă lumina, se aplică cu ușurință și conferă tenului tău o nuanță delicată, ușor bronzată.

Bucură-te de mica ta trusă de machiaj pe care să o ai permanent cu tine în geanta ta! Folosește aceste produse indispensabile care îți permit să-ți pui în evidență frumusețea naturală, și vei avea parte de un machiaj impecabil în orice moment al zilei!

Cele mai citite articole

Read Previous

Sfaturi pentru o bună funcționare a șantierului

Read Next

Ghete, cizme sau botine? Iata ce sa porti toamna asta

Most Popular