stirile addsite logo

Ce poți face cu o bijuterie din aur veche sau deteriorată?

Există foarte multe persoane care dețin acasă bijuterii vechi și deteriorate pe care nu le mai poartă. Motivul pentru care acestea se pot deteriora este unul simplu: nu prezintă un nivel înalt de puritate, lucru care le afectează semnificativ calitatea și rezistența în timp. Din fericire, există câteva soluții care pot fi luate în considerare în cazul bijuteriilor care au căpătat un aspect neplăcut, dar și câteva metode de întreținere, pentru a se evita această situație neplăcută/

Valorifică bijuteriile vechi sau deteriorate cu serviciile agenției TEZAUR 

Una dintre soluțiile la care pot apela proprietarii acestor bijuterii constă în vânzarea sau amanetarea lor la casele de amanet dispuse să le accepte. Un furnizor apreciat pentru serviciile sale de amanet și nu numai este TEZAUR, acesta oferind multiple soluții sigure și avantajoase clienților săi.

Spre exemplu, dacă deții bijuterii din aur deteriorate sau incomplete poți apela la serviciile puse la dispoziție de TEZAUR, obținând cel mai bun preț de amanet din aur de pe piață. 

Cele mai citite articole

De asemenea, la TEZAUR beneficiezi de numeroase oportunități, mai precis pentru bijuteriile tale din aur poți primi contravaloarea lor în bani sau poți cumpăra o bijuterie nouă din gama de modele oferite din colecțiile proprii. 

Indiferent de alegere, reprezentanții agenției TEZAUR îți vor furniza suport personalizat în vederea obținerii celei mai bune soluții pentru tine.

Cum poți proteja bijuteriile din aur de procesul de deteriorare?

Menținerea strălucirii și frumuseții unei bijuterii este un aspect important ce trebuie avut în vedere. Astfel, este esențial să acorzi atenție modului în care porți bijuteria sau locului în care o depozitezi. Spre exemplu, prioritar este:

  • Ferirea bijuteriilor din aur de umiditate – Orice fel de bijuterie, indiferent de nivelul său de puritate, trebuie să fie protejată de apă, astfel încât să nu se deterioreze. Condițiile de umiditate ridicată nu sunt adecvate pentru bijuterii. Astfel, se recomandă să nu fie purtate în timpul activității de gătit, de exemplu, sau, mai ales, în cadrul activităților acvatice.
  • Protejarea bijuteriilor de substanțele chimice – Specialiștii recomandă ca bijuteriile să fie protejate de substanțele toxice ce se regăsesc în interiorul produselor de igienă personală, cum ar fi loțiunile de corp, parfumurile etc. În plus, se recomandă ca parfumul să nu fie pulverizat sub nicio formă pe bijuteriile realizate din aur.

Concluzii

Dacă deții o bijuterie deteriorată, incompletă sau pur și simplu nu dorești să o mai porți, ai astăzi posibilitatea să o valorifici într-un mod sigur și eficient. Alege agenția de amanet TEZAUR și bucură-te de cel mai bun preț pe gramul de aur de pe piață.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum alegi tipul de polistiren potrivit pentru proiectul tău

Read Next

12 alimente cu efecte benefice asupra potenței

Most Popular