stirile addsite logo

Celebrități și poveștile lor neașteptate cu jocurile de noroc!

Celebrități și poveștile lor neașteptate cu jocurile de noroc!

Nu e nicio surpriză că celebritățile caută senzații tari. În plus, adrenalina jocurilor de noroc i-a atras dintotdeauna pe unii dintre cei mai cunoscuți sportivi. Gândul că poți câștiga sau pierde sume consistente de bani, rollercoasterul emoțional și distracția păcănelelor în sine, toate se potrivesc ca o mănușă personalităților exuberante ale vedetelor. 

Ești curios să descoperi poveștile celor mai populari sportivi cu jocurile de noroc?  Urmează patru împătimiți surprinzători ai blackjackului, pokerului și păcănelelor, așa că așează-te confortabil și ține-te bine:

Fotbalistul Mario Balotelli 

Primul pe listă este Mario Balotelli, fostul fotbalist de la AC Milan, Liverpool și Manchester City, care ne impresionează pentru că e un om pe cât de norocos, pe atât de darnic.  După ce a câștigat 25.000 de lire sterline la o casă de jocuri de noroc din Manchester, fotbalistul a ieșit din cazino și a donat pur și simplu o parte consistentă din câștigul său unei persoane fără adăpost, care se întâmpla să fie în acel moment în fața cazinoului.

Baschetbalistul Michael Jordan

Celebrului MJ îi place să fie mereu în mijlocul acțiunii, chiar și atunci când nu e pe terenul de baschet. Astfel că, în 1993, un an plin de evenimente în viața sportivului, acesta a fost surprins în Atlantic City într-o sală de jocuri – și nu oricând, ci chiar înaintea unui meci important împotriva Knicks. Deși el nu a pariat niciodată pe meciurile sale, a recunoscut că atunci când vine vorba de păcănele și jocuri de masă, poate să piardă sume importante de bani, fără ca acest lucru să devină însă o adicție.

Cele mai citite articole

El nu mai iese public pe teren de aproape un deceniu, însă în timpul liber își ia în continuare adrenalina din jocuri cu miză mare sau jucând golf cu alte vedete!

Baschetbalistul Charles Barkley 

Precum prietenul său Michael Jordan, Charles Barkley este un mare fan al jocurilor de noroc. El a declarat pentru ESPN că a pierdut 10 milioane de dolari pentru că era atât de obișnuit să parieze și să joace în cazinouri. De altfel, Barkley a pierdut la blackjack nici mai mult, nici mai puțin de 2,5 milioane de dolari în șase ore, iar apoi 700.000 de dolari în timpul unui weekend Super Bowl.

Întrebat ce îl atrage atât de mult la cazinouri și diversele jocuri de noroc, faimosul baschetbalist a subliniat că pentru el totul este doar o distracție – nu caută să câștige sume grandioase sau să se îmbogățească din păcănele, deși acestea i-au adus uneori câștiguri impresionante în timp record.

Jucătorul de golf Tiger Woods

Ultimul la rând este și cel mai profesionist jucător în cazino! Nimeni nu știe să-și joace cărțile mai bine decât Tiger Woods atunci când vine vorba de jocuri de noroc. Fie online sau în cazinouri luxoase de prin lume, Tiger e cunoscut pentru sumele exorbitante pe care le pierde și le câștigă la jocuri de masă. Un împătimit al backjackului, faimosul jucător de golf joacă frecvent 25.000 de dolari cash cu o limită de 1 milion de dolari într-unul dintre cele mai cunoscute cazinouri din Las Vegas.

Bineînțeles, acestea sunt doar câteva exemple de sportivi celebri iubitori de sloturi și jocuri de masă. Printre ei se numără și binecunoscuții Alex Rodriguez, Pete Rose, Wayne Rooney, dar și mulți alții! În România există mai mulți operatori și furnizori de astfel de jocuri, cele mai populare păcănele online putând fi jucate pe cunoscutul site Maxbet Casino.

Cele mai citite articole

Read Previous

Criterii de care să ții cont când alegi un aparat de aer condiționat

Read Next

Informatii utile despre catina – ce este, cum se cultiva, cum poate fi consumata si ce beneficii ofera?

Most Popular