stirile addsite logo

Cum alegi o boxă pentru depozitarea bunurilor?

Există o mulțime de avantaje de care te poți bucura în momentul în care alegi să-ți duci bunurile într-o boxă de depozitare. Beneficiezi de faptul că obiectele tale sunt păstrate în condiții bune și în deplină siguranță, într-un spațiu pe care îl poți accesa oricând ai nevoie. 

Pe lângă acestea, îți poți crea mai mult loc în casă, ducând obiectele pe care le folosești rar, piesele de mobilier, actele, unele decorațiuni și alte bunuri de care nu ai nevoie săptămânal sau lunar. Dacă vrei și tu să închiriezi un spațiu de depozitare, aplică recomandările de mai jos, astfel încât să găsești boxa potrivită nevoilor tale!

Stabilește dimensiunea boxei de care ai nevoie

Astăzi, poți opta pentru containere de diferite dimensiuni, de la 1.75 mp la 28 mp. Înainte să alegi o anumită boxă, este necesar să te decizi asupra lucrurilor pe care intenționezi să le depozitezi. 

Poate fi util să faci o curățenie generală în locuință și să sortezi obiectele care îți sunt necesare frecvent de cele pe care le folosești doar ocazional sau deloc. Odată ce știi exact care sunt lucrurile pe care vrei să le depozitezi, îți poate fi mai ușor să determini dimensiunea spațiului pe care urmează să-l închiriezi. 

Cele mai citite articole

În funcție de bunurile pe care dorești să le stochezi, iată câteva dimensiuni diferite ale boxelor de depozitare: 

  • boxă pentru depozitare de 1.75 MP: Potrivită pentru obiecte personale pe care le folosești rar, arhive sau stocuri mici de marfă, în cazul în care ai un business;
  • boxă de 3.5 mp: Ideală pentru stocarea cărților, cutiilor cu lucruri personale, haine, cauciucuri de iarnă, echipamente sportive;
  • boxă de 14 mp: Perfectă pentru depozitarea pieselor de mobilier, a electrocasnicelor;
  • boxă de 28 mp: Potrivită pentru depozitarea materialelor de construcții, a unui număr mai mare de piese de mobilier sau a stocurilor mari de marfă. 

Verifică locația boxei de depozitare

Atunci când alegi o unitate de depozitare potrivită nevoilor tale, trebuie să iei în considerare amplasarea acesteia. Deși este posibil să nu fie o problemă majoră dacă depozitezi bunuri pe care nu le folosești săptămânal sau lunar, distanța pe care trebuie să o parcurgi până la boxă este un criteriu de care trebuie să ții cont în selectarea celei mai bune opțiuni pentru tine. Descoperă care este cel mai apropiat spațiu de depozitare pe care îl poți închiria, apoi verifică dacă îți oferă măsurile de siguranță pe care le cauți. 

Alege un spațiu de depozitare care oferă siguranță maximă bunurilor tale

Este necesar să analizezi cât de sigure sunt unitățile de depozitare. Printre cele mai importante măsuri de securitate pe care trebuie să le includă asemenea spații se numără: 

  • supraveghere non-stop prin intermediul camerelor video și prezența unei firme de pază care să păzească boxele;
  • sisteme profesionale de alarmă;
  • sisteme de acces moderne;
  • folosirea unor materiale ignifuge la construirea containerelor;
  • încuietori duble pentru fiecare container;
  • o iluminare adecvată a întregii zone.

Pune în aplicare sfaturile din acest articol și bucură-te de avantajele pe care ți le poate aduce o boxă de depozitare! Pentru mai multe detalii, nu ezita să contactezi o firmă care oferă servicii de self storage!

Cele mai citite articole

Read Previous

Tunarea mașinii personale, o necesitate sau un moft?

Read Next

Sfaturi utile pentru reducerea facturilor de gaze naturale în anul 2023

Most Popular