stirile addsite logo

Șapte trucuri prin care poți arăta mai bine în orice ținută

Atunci când îți dorești să obții o ținută impecabilă, trebuie să ții cont de mai mulți factori, astfel încât piesele vestimentare să te pună în valoare cu adevărat. Calitatea materialelor, culorile și modul în care accesorizezi ținutele sunt aspecte importante, care pot influența întregul tău look. Așa că iată câteva trucuri de styling care te-ar putea ajuta să arăți mai bine în orice ținută.

Poartă lenjerie modelatoare

Multe celebrități de la Hollywood poartă lenjerie modelatoare pe sub rochiile strălucitoare de pe covorul roșu, pentru că aceasta le ajută să obțină o siluetă de invidiat, ascunzând micile imperfecțiunile. Spre exemplu, Kim Kardashian chiar și-a lansat propria linie de lenjerie modelatoare, care le ajută pe femei să poarte rochii și fuste mulate, oferindu-le silueta perfectă de clepsidră. Însă, pentru a te simți confortabil este important să alegi o mărime potrivită de lenjerie modelatoare, care să nu te strângă. De asemenea, pentru o rochie elegantă sau o fustă mulată poți alege și o pereche de ciorapi modelatori Fiore, care îți vor modela talia și o vor face să pară mult mai suplă.

Poartă pantaloni cu talie înaltă

Dacă îți dorești un look casual care să te avantajeze, poți opta pentru o pereche de pantaloni închiși la culoare, cu talie înaltă. Aceștia te vor face să pari mult mai suplă, iar cu cât talia e mai înaltă, cu atât picioarele tale vor părea mai lungi, mai ales dacă vei alege să porți o maletă băgată în pantaloni sau un crop top.

Pune-ți talia în evidență

Pentru a-ți pune în valoare silueta poți folosi o curea, care te va ajuta să îți evidențiezi talia și să echilibrezi astfel proporțiile corpului. În plus, o curea elegantă poate oferi un plus de rafinament și feminitate oricărei ținute.

Asigură-te că hainele tale sunt mereu călcate

Dacă îți dorești să atragi privirile și admirația tuturor cu ținutele tale, atunci ar fi ideal ca hainele tale să fie mereu călcate. Chiar dacă piesele vestimentare pe care le porți sunt noi, ar fi bine să nu fie șifonate, sau să fie purtate într-o manieră neglijentă, pentru că astfel întregul tău look ar fi compromis. Așa că îți recomandăm să oferi o atenție deosebită aspectului hainelor tale, astfel încât acestea să fie mereu călcate și apretate. Dacă îți vei îngriji hainele corespunzător, acestea vor arăta mereu ca noi, iar tu vei face o impresie desăvârșită.

Alege materialul potrivit

Cele mai citite articole

Pentru a arăta bine în orice ținută este esențial ca în garderoba ta să se regăsească piese vestimentare din materiale de calitate. Chiar dacă nu îți permiți să investești numai în pulovere din cașmir, cămăși de mătase sau geci de piele, poți învăța să faci o deosebire între un bumbac organic și unul de slabă calitate. De asemenea, poți alege haine din lână, în locul celor din vâscoză sau acril, iar în cazul celor din poliester ar fi recomandat să le probezi înainte de a le cumpăra.

Înlocuiește nasturii

De multe ori un sacou, un pardesiu sau o simplă cămașă se transformă total cu o pereche nouă de nasturi. Însă, majoritatea hainelor sunt vândute cu nasturi de plastic, iar aceștia nu au mereu un aspect elegant. Așa că poți să îi înlocuiești cu unii din metal, lemn sau sticlă. De asemenea, dacă ai în garderobă piese vintage, poți împrumuta de acolo câteva perechi de nasturi retro.

Alege mărimea potrivită

Atunci când îți alegi hainele este esențial ca acestea să aibă mărimea potrivită. De multe ori, o rochie pe măsura ta te poate face să capeți mai multă încredere în tine, iar același lucru este valabil și în cazul pantalonilor care nu ar trebui să fie prea largi în talie sau prea scurți în lungime. 

Chiar dacă marii designerii încurajează diferite trenduri și propun și piese vestimentare oversize, acestea nu se potrivesc oricărei persoane, pentru că totul depinde de stilul personal. În plus, cheia succesului în privința ținutelor vestimentare este ca hainele să arate impecabil pe orice siluetă și să fie purtate cu atitudinea potrivită. Spre exemplu, persoanelor extrovertite li se potrivește perfect un outfit îndrăzneț, care să le pună în valoare personalitatea puternică.

Așadar, alegerile tale vestimentare ar trebui să îți reflecte în primul rând personalitatea. Însă, este important ca piesele din garderobă să aibă mărimea potrivită, să fie îngrijite corespunzător și să fie confecționate din materiale de calitate. Toate aceste aspecte sunt esențiale pentru ca o ținută să arate impecabil. Investește în piese vestimentare care îți vin bine, care îți oferă încredere și care te avantajează în orice context.

Cele mai citite articole

Read Previous

Metode de personalizare a obiectelor personale

Read Next

Pași pentru organizarea petrecerii perfecte

Most Popular