stirile addsite logo

Sfaturi pentru începători: ce trebuie să știi înainte de a paria

Chiar dacă pariorii începători sunt cei mai curtați de către casele de pariuri, de exemplu prin oferirea cadourilor de bun venit de la Betano sau de la alte agentii, în același timp tot ei sunt și cel mai în pericol să nu joace responsabil. Din dorința de a le da o mână de ajutor câștigătoare, am pregătit o listă de sfaturi pentru pariorul începător care vrea să se bucure de această pasiune fără să-și pună în pericol finanțele. 

Nu te întinde mai mult decât îți permite plapuma

Cu alte cuvinte, un parior începător mai ales nu trebuie niciodată să parieze mai mult decât își permite. Alocă o sumă de bani săptămânal și ai grijă să nu o depășești. Disciplina este deosebit de importantă în acest domeniu. Suma jucată trebuie privită din start ca pe o sumă pe care îți permiți să o pierzi. Dacă la început nu-ți creezi un stil disciplinat, cu greu îți vei mai reveni. 

Așadar, joacă responsabil, doar cu banii tăi și dă-ți seama când a venit momentul să te oprești. Norocul tău se poate schimba mâine, deci nu juca toți banii azi. 

Înțelege procesul 

Cele mai citite articole

Dacă ideea ta despre pariuri se limitează la a depune bani într-un cont și a începe să pariezi, cel mai probabil vei pierde mai mulți bani decât îți dorești. Ai răbdare și nu grăbi procesul. Mai exact, începe-ți cariera de parior prin documentare. Caută pe internet tot ce ține de această lume, chiar dacă această perioadă va dura câteva luni. Să ai o educație în acest domeniu îți va schimba perspectiva și mentalitatea și asta va reduce riscul de a juca impulsiv și de a pierde. 

Înainte de a paria este necesar să înțelegi concepte de management al banilor, strategiile existente de pariere, regulile caselor de pariuri cu care colaborezi și multe altele. Deci pune-te pe treabă!

Limitează-te la ce cunoști 

Din momentul în care începi să câștigi mai mulți bani și totul pare că merge în favoarea ta, vei fi tentat să pariezi pe mai multe sporturi. Aceasta poate fi o greșeală dacă nu ești familiarizat cu regulamentul, valoarea echipelor sau subtilitățile jocului. Dacă te pricepi la fotbal și baschet nu paria pe golf sau darts. Casele de pariuri au o ofertă variată de sporturi pe care poți paria live sau antepost, dar asta nu înseamnă că trebuie să bifezi toate opțiunile. 

Învață sportul respectiv dacă te pasionează, află mai multe despre el și de abia apoi pune pariuri. Norocul începătorului nu funcționează în astfel de situații. 

Învață cum să alegi casa de pariuri potrivită 

La fel de important ca stilul de joc va fi și casa de pariuri la care joci. Ca începător nu vei avea prea multe detalii despre cum trebuie să arate și ce trebuie să ofere astfel de afacere, așadar vei fi expus greșelilor. Există mai multe ghiduri pe acest subiect pe internet, dar noi am sintetizat esențialul în cele ce urmează: 

  • Fă o listă scurtă cu cele mai serioase case de pariuri de pe piață, cele care beneficiază de încrederea majorității pariorilor. Acestea sunt reglementate și oferă de obicei cele mai bune cote, promoții și oferte;
  • Compară cotele și ofertele sportive. Vei vrea să iei în calcul atât numărul sporturilor, cât și diversitatea opțiunilor de pariere. De asemnea, caută agențiile cu cele mai mari cote pentru aceleași selecții de pariere;
  • Analizează și ofertele promoționale, adică cerințele de rulaj și bonusurile oferite. Merită să-ți începi cariera de parior cu un mic avantaj. 

Înarmat cu aceste cunoștințe te vei simți mult mai sigur pe tine în lumea pariurilor online. 

Cele mai citite articole

Read Previous

Care este semnificatia globurilor dintr-un brad de Craciun

Read Next

6 idei de tinute lejere pentru barbati

Most Popular