stirile addsite logo

Sisteme de supraveghere. Camere cu lentilă fixă

Sisteme de supraveghere. Camere cu lentilă fixă

Casele cu grădini, poate chiar ceva mai izolate, care să nu se regăsească în imediata vecinătate a altor construcții sunt mult mai vulnerabile și expuse pericolelor decât apartamentele de bloc, de pildă. Același lucru este valabil pentru orice clădire aflată într-o zonă deschisă, care ar putea să suscite interesul răufăcătorilor. Există soluții pentru aceste situații: camerele de supraveghere proiectate astfel încât să capteze orice mișcare.

Așadar, pentru siguranța casei și a familiei tale, este recomandat să apelezi la un sistem de supraveghere optim. Informează-te cu privire la care sunt cele mai bune opțiuni de pe piață și achiziționează un produs doar după ce ai făcut o cercetare temeinică pentru a te asigura că alegerea ta este cea potrivită nevoilor tale individuale, dar potrivită de asemenea și particularităților zonei în care locuiești, căminului tău etc.

Ce aspecte trebuie să iei în considerarea înainte de montarea unui sistem de supraveghere:

Suprafața de supravegheat. Este foarte important să ții seama de suprafața pe care camera de filmat ar trebui să o capteze și de numărul de camere necesare pentru securizarea perimetrului casei tale. Pentru un perimetru extins, bineînțeles că vei avea nevoie de mai multe camere. Este esențial să te asiguri că fiecare colțișor este supravegheat, pentru a evita apariția așa-numitelor „unghiuri moarte”, zone în care camerele nu pot filma, lăsând, așadar, zone nesupravegheate, de care un potențial răufăcător ar putea profita.

Luminozitatea. Setările de luminozitatea trebuie acordate cu nivelul de lumină perceput de cameră în momentul supravegherii. Există camere special concepute pentru a surprinde mișcări rapide și abia perceptibile chiar și pe timpul nopții.

Cele mai citite articole

Poziționarea camerelor. Sistemul de supraveghere trebuie să fie montat la o oarecare înălțime față de sol, astfel încât suprafața surprinsă să fie cât mai mare, iar camera să nu poată fi acoperită sau demontată. Este indicat să orientați camerele înspre exteriorul proprietății, dar și la intrarea proprietății monitorizate pentru o acoperire perfectă.

Rezoluția. Cu cât distanțele pe care ar trebui să le surprindă camerele de supraveghere sunt mai mari, cu atât și rezoluția ar trebui să fie mai bună. Pentru identificarea detaliilor importante este foarte important să alegi o cameră Full HD. Această caracteristică a camerelor poate face diferența dintre prinderea sau nu a unui răufăcător și recuperarea lucrurilor furate. Așadar, acordă o atenție sporită rezoluției și alege în cunoștință de cauză.

Memoria camerei. Capacitatea de stocare este un alt aspect important de care ar trebui să te interesezi înainte de a achiziționa un sistem de supraveghere pentru casa sau afacerea ta. Pentru siguranța familiei tale și a confortului tău, studiază ofertele pentru camere de supraveghere cu lentilă fixă de la A2t și alege ce se potrivește cel mai bine nevoilor tale.

Este mult mai bine să fii prevăzător și să alegi un sistem optim de supraveghere. Numai în ultima perioadă, s-a dublat numărul cazurilor de spargeri și furturi din locuințe. Dacă vei ține cont de fiecare aspect menționat mai sus, cu siguranță vei face o alegere potrivită. Bineînțeles, este indicat să ceri și sfatul unui specialist, care îți poate oferi cele mai bune recomandări de produse pentru nevoile tale.

Sursa foto: pexels.com

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum alegi mânerul de ușa potrivit?

Read Next

Evenimente pe care n-ar trebui să le ratezi toamna aceasta

Most Popular