stirile addsite logo

Cum te poți relaxa după o săptămână încărcată? TOP activități în București

Locul de muncă adesea ocupă foarte mult timp, în funcție de calea pe care am ales-o. De aceea, majoritatea persoanelor își doresc să încheie o săptămână încărcată cu activități relaxante, distractive, care ne vor încărca bateriile pentru următoarea săptămână. 

Când vorbim despre relaxare, gândul nostru se duce către o seară liniștită, un film văzut din confortul propriei locuințe, o zi de spa în propriul duș sau câteva ore bune de gătit. Cu toate acestea, pentru multe alte persoane un sfârșit de săptămână reușit înseamnă multă distracție, muzică, dans și crearea unor noi momente de neuitat alături de prieteni. Dacă preferi a doua variantă, iar activitățile care te mențin alert sunt modul tău de a te relaxa, iată câteva activități pe care le poți face în București și care, cu siguranță, merită fiecare clipă.

TOP metode inedite de a încheia săptămâna!

Rezervă o masă la un restaurant cu muzică live

Muzica este una dintre cele mai de preț daruri. A încheia săptămâna într-un restaurant cu muzică live, alături de o masă delicioasă, sună mai bine decât orice altă activitate obișnuită. Această idee este cu atât mai potrivită iarna, când vrei să ai confort, însă nu vrei să faci compromisuri în privința distracției. Berăria H este locul perfect unde poți încerca prima experiență de acest fel – aici găsești restaurantul cu muzică live cu o suprafață impresionantă de rezervare și, de asemenea, vei putea afla cu mult timp înainte ce artiști vor acapara scena în acea seară, deoarece au un program foarte bine stabilit pe care îl poți consulta mereu pe berariah.ro. Dintre toate activitățile pe care le poți face iarna, rezervarea unei mese la un restaurant cu muzică live poate fi cea mai bună idee pe care o poți avea, întrucât vei putea să te relaxezi și să ai parte de o masă excelentă, în timp ce îi poți vedea pe artiștii la care ai visat întotdeauna.

Cele mai citite articole

Patinoarul 

Patinajul este floare la ureche atunci când ai alături de tine cei mai buni prieteni. Acesta este un sport care poate fi practicat ușor chiar și de amatori și poate fi învățat fără dificultate, atât timp cât nu te oprești la prima încercare. Cu siguranță, patinajul poate fi complicat la început, în special dacă nu ai mers niciodată cu rolele. Totuși, cu puțină perseverență și mult ajutor de la prieteni, patinajul poate deveni noua ta pasiune. 

Aceasta poate fi o activitate amuzantă, în urma căreia sigur vei crea clipe de neuitat, cu atât mai mult dacă nicio persoană din cercul tău de prieteni nu are experiență. De asemenea, nu este o activitate foarte costisitoare. Cu câteva zeci de lei poți închiria patinele și, de asemenea, poți acoperi și costul de intrare pe gheață. Dacă preferi să ai patinele tale, acestea se pot găsi la diferite prețuri, în funcție de producător și specificații. Totuși, patinele pentru amatori nu au un cost foarte ridicat. De fapt, poate fi un sport pe care îl poți practica regulat, cu atât mai mult dacă ai patinele tale. Costul intrării este de numai câțiva lei la majoritatea patinoarelor.

Este tentant să îți petreci timpul singur la final de săptămână. Totuși, uneori este bine să riști o nouă experiență, întrucât ar putea fi cea mai bună alegere. Poți descoperi oricând o pasiune nouă și, totodată, te vei bucura negreșit de timpul petrecut alături de cei dragi. 

Sursa foto: unsplash.com

Cele mai citite articole

Read Previous

5 accesorii care nu trebuie să-ți lipsească iarna aceasta

Read Next

Sectorul deșeurilor, răspunzător pentru emisii de gaze cu efect de seră – cum își gestionează companiile deșeurile?

Most Popular