stirile addsite logo

Obiectele sanitare de lux – artă și confort în propria baie

Sunt câteva lucruri care pot schimba în totalitate aspectul unei băi și care pot contribui la sporirea confortului, iar printre ele se numără cu siguranță obiectele sanitare de lux. Acestea pot fi recunoscute după felul original în care arată, materialele de calitate superioară și, implicit, după costul mai ridicat față de celelalte produse care au aceeași destinație.

De ce să alegi obiecte sanitare de lux de la Diseno România?

Un robinet de baie poate reprezenta o decizie considerată banală la momentul amenajării unei băi, dar, de fapt, el poate crea un impact vizual și poate arăta uimitor și în anii următori, dacă este ales cu atenție. 

A cheltui pentru obiecte sanitare de ultimă generație reprezintă o investiție de viitor, una de calitate, de care familia se poate bucura pentru foarte mult timp și care aduce spațiului acel „ceva” care îl face să fie original. 

Cele mai citite articole

Pe piață există o multitudine de opțiuni ieftine, care pot fi foarte atractive pentru cumpărători și, prin urmare, de ce ar alege o persoană obiecte sanitare de lux pentru baia din casa sau apartamentul în care locuiește? Răspunsul este cât se poate de simplu: aceste piese sunt fabricate cu foarte mare atenție, pentru a fi durabile, utile și pentru a asigura confortul utilizatorilor. Producătorii de pe această nișă sunt renumiți pentru investițiile în tehnologiile de ultimă oră, ce se reflectă în produse de o calitate incontestabilă.

Obiecte sanitare de lux populare în 2022

  • chiuveta ceramică Amedeo, produsă de designerul american Karim Rashid pentru compania italiană Cielo arată ca o adevărată operă de artă. Este formată dintr-un vas oval, poziționat deasupra unui piedestal în formă de con. Această formă inovativă îi permite să fie amplasată atât în centrul băii, cât și lângă un perete, în funcție de dorința proprietarului, dar și de disponibilitatea spațiului. În plus, se poate întreține ușor, având în vedere că este proiectată ca apa murdară să cadă de-a lungul marginilor interioare, fără să lase urme; 
  • vasul de wc suspendat – este din ce în ce mai folosit în toată lumea, inclusiv în România. Un exemplu îl reprezintă modelul rimless din colecția Acro Compact de la Grupo Porcelanosa, care este realizat din ceramică sanitară și are un sistem de alimentare și de evacuare orizontală;
  • bideul suspendat – pentru ca românii manifestă o tendință tot mai accentuată către obiectele sanitare suspendate, nu avea cum să lipsească dintre modelele populare în 2022 și un bideu de acest fel. Un exemplu este bideul ce face parte din colecția Essence, tot de la Grupo Porcelanosa, ce se remarcă prin liniile și marginile moderne, care-i oferă o eleganță aparte.

Obiectele sanitare de lux de la Diseno România, showroom de placări ceramice și obiecte sanitare, pot transforma o baie obișnuită într-una deosebit de elegantă, în care finisajele sunt din materiale premium, decorul este unul în stil luxury, iar experiența este una cât se poate de plăcută, bazată pe confort, relaxare și utilitate.

Materialele utilizate cel mai des pentru realizarea obiectelor de lux sunt: granitul, ceramica, marmura, cuarțul, inoxul sau metalul cromat, care le conferă rezistență, ergonomie și, nu în ultimul rând, un design ieșit din banalul obiectelor comune. 

Modele elegante, din materiale premium, pot fi regăsite pe www.diseno.ro, precum și în showroom-urile brandului Diseno România, din Calea Dorobanți 135-145 sau din Bd. Pipera nr. 30.

Cele mai citite articole

Read Previous

Cum te poate ajuta aromaterapia la volan?

Read Next

Alimente care stimuleaza producerea naturala a acidului hialuronic

Most Popular